Gazete Vatan Logo
Futbol Çifte bomba peşinde!

Çifte bomba peşinde!

Trabzonspor'da Sadri Şener transfer harekatına bizzat et koydu ve İngiltere'ye gitti

Çifte bomba peşinde!

Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ederken takımın kamp yaptığı Almanya’nın Münih kentinden ayrılan Başkan Sadri Şener İngiltere’ye gitti. Şener’in Manchester City’nin Fildişi Sahilli oyuncusu Kolo Toure için girişimlerde bulunacağı ileri sürüldü. Bu arada Eskişehirspor’dan ayrılan Batuhan Karadeniz’in de Trabzonspor’la anlaştığı ve kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Sezona Gençlerbirliği’nden Yasin ve Soner, Leicester City’den Sol Bamba ve Bucaspor’dan Emre Güral’ı alarak başlayan Trabzonspor, iki yabancı oyuncu daha alarak transferi kapatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Cuma gününden bu yana takımın kamp yaptığı Münih’te bulunan ve transfer çalışmalarını Almanya’dan yürüten Başkan Sadri Şener, bugün İngiltere’ye geçti. Şener’in burada Manchester City’nin Fildişi Sahilli stoperi Kolo Toure ve Senegal Olimpik Milli takımının 19 yaşındaki genç forvet oyuncusu Maccabi Tel Avivli Moussa Konate için görüşmelerde bulunacağı öğrenildi. Trabzonspor’un ayrıca Gignac ve Solomon Rondom için de girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

Bordo mavililer Eskişehirspor’dan ayrılan Batuhan Karadeniz ile de büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Eskişehirspor’la görüşmelerin sürdürüldüğü, bu transferin hafta sonuna kadar kesinleşeceği belirtildi. Bu arada Beşiktaş’ın Volkan Şen – Mustafa Pektemek takası için yaptığı teklifin de bordo mavililer tarafından kabul görmediği vurgulandı.

OLCAN’IN DEDE ACISI

Trabzonspor’un Almanya kampında futbolcular Türkiye’den gelen bir haberle üzüldü. Olcan Adın, dedesi Ahmet Adın’ın vefat etmesi üzerine teknik direktör Şenol Güneş’ten izin alarak Türkiye’ye döndü. Olcan’ın Balıkesir’deki cenazeye katıldıktan sonra kampa döneceği belirtildi.

HAZIRLIKLAR DEVAM ETTİ

Trabzonspor Almanya kampındaki hazırlıklarını bu sabah yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Hans Bayer Stadion’da yapılan antrenmana hasta olan Cech ve yorgunluğu nedeniyle dinlendirilen Sapara ile izinli Olcan katılmadı. Cech’in iki gündür ateşinin düşmemesi üzerine Münih’te hastaneye kaldırıldığı ve müşahade altında tutulduğu belirtildi. Cech’in kanında bir virüse rastlandığı ve yoğun antibiyotik tedavisi uygulandığı vurgulandı. Bordo mavililer sabah antrenmanında minyatür kalede bire bir ve dar alanda ikiye iki çalışma yaptı. Şenol Güneş, yapmaları gereken hareketleri futbolcularına uygulamalı olarak gösterirken, istediklerini yapan oyuncuları da alkışladı.

ZOKORA’YI PANİKLETEN TİŞÖRT

Antrenmanın sonunda otobüse doğru yürüyen Trabzonspor’un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora’nın yanına gelen gurbetçi bir Trabzonspor taraftarının imzalatmak istediği tişört, başarılı oyuncusu önce panikletti sonra gülümsetti. Emre Belözoğlu ve Zokora arasında geçen sezon yaşanan ırkçılık tartışmasının ardından Trabzon’da oynanan maçta Zokora’nın Emre’ye faul yaptığı hareketteki tekmesinin kasti olduğu iddia edilmişti. Taraftarın elindeki tişörtte Zokora’nın Emre’ye faul yaptığı pozisyonun baskısı ve üzerindeki "Artık Bülbül Ötmüyor" yazısı dikkat çekti. Tişörtü gören ve önce panikleyen Zokora, daha sonra gülümseyerek tişörtü imzaladı ve taraftarla fotoğraf çektirdi.

GÜNEŞ VE TOLGA’YA PLAKET

Almanya’nın Ulm kentinde bulunan Karadenizliler Derneği yöneticileri antrenman sonunda teknik direktör Şenol Güneş ve Tolga Zengin’e plaket verdi. Trabzonspor’a yeni sezonda başarılan dileyen bordo mavili taraftarlara Güneş ve kaptan Tolga da teşekkür etti.

Haberin Devamı