Gazete Vatan Logo
Futbol Cihat Arslan: "Takım planlamasında sorunumuz var"

Cihat Arslan: "Takım planlamasında sorunumuz var"

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalan Akhisarspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "1 puandan memnun değilim ama takımın kat ettiği mesafe, inancı, ürettiği pozisyonlar adına mutluyum." dedi.

Cihat Arslan: "Takım planlamasında sorunumuz var"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Arslan, karşılaşmaya tempolu başladıklarını ancak beklemedikleri bir golle geriye düştükten sonra psikolojik açıdan zorlandıklarını söyledi.

Arslan, penaltıyla eşitliği sağlamalarının ardından kazanma arzularını ortaya koyduklarına dikkati çekerek, "Maçı kazanabilecek pozisyonlarımız vardı, golcülerimiz formda değildi, istediğimiz olmadı. Son dakikalarda oyundan düştük, kazanabileceğimiz maçı kaybedebilirdik. Bu bizim açımızdan yıkım olurdu. 1 puandan memnun değilim ama takımın kat ettiği mesafe, inancı, ürettiği pozisyonlar adına mutluyum. Yaptığımız hatalar var, sezon başından bu yanan yaşanan sıkıntılar var." diye konuştu.

Yeterli kadro derinliğine sahip olmadıklarını belirten Arslan, "Sezon başı planlamada bir sorunumuz var. Mustafa Yumlu'nun da sakatlanmasıyla elimizde tek stoper kaldı. Hem Avrupa hem ligde oynuyoruz. Bir forvetimiz var. Bazıları işin iç yüzünü bilmeden eleştiriyor." ifadelerini kullandı.