Gazete Vatan Logo
Galatasaray Cim Bom'a gözdağı!

Cim Bom'a gözdağı!

Bursaspor’un tecrübeli teknik direktörü Paul Le Guen, zorlu maç öncesi Cim Bom’a gözdağı verdi. Fransız hoca, “Galatasaray ligin favori takımlarından biri olarak gösteriliyor, ama biz buna sahada en iyi cevabı vereceğiz” dedi.

Cim Bom'a gözdağı!

Galatasaray’ın 3 puan parolasıyla hazırlandığı maçta, Bursaspor da taraftarının itici gücüyle galibiyeti hedefliyor. Takımın teknik patronu Paul Le Guen, kendilerini dev bir mücadelenin beklediğini belirterek, “Böyle maçları oynamak her zaman güzeldir, tabii ki zor. Elimizden gelenin en iyisini sahada ortaya koymaya çalışacağız. Taraftarımıza güveniyoruz, onların desteğine sırtımızı dayayacağız. Kalabalık olacağını düşünüyorum, maç oldukça zor olacak. Galatasaray ligin favori takımlarından biri olarak gösteriliyor, ama biz de buna en iyi şekilde sahada cevap vereceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Gomis’i bir sezon izledim’

5 haftada 7 gol atan Gomis’e de bir parantez açan Fransız hoca, “Gomis çok iyi bir forvet oyucusu. Geçen sezon Fransa liginde bütün maçları izledik, o yüzden ne kadar iyi bir forvet olduğunu biliyoruz. Çok dikkatli olmamız gerekecek. Belhanda da çok iyi bir futbolcu. Ön tarafta oldukça etkili. İkisine de karşı çok dikkatli olmalıyız” yorumunu yaptı.

‘Galatasaray maçı fantastikti’

Haberin Devamı

Futbolculuk döneminde Galatasaray’a attığı golün hatırlatılması üzerine Paul Le Guen, “Galatasaray’a karşı oynamak her zaman fantastikti. İyi bir takımdı. Hagi’li, Hakan Şükür’lü kadrosuyla onlara karşı oynamak güzeldi. Bunlar geçmişte kaldı, şimdi Bursaspor’un teknik direktörüyüm ve bununla çok büyük gurur duyuyorum” diye konuştu.

Ev sahibinde iki eksik

Bursaspor, yarın Galatasaray ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Özlüce Tesisleri’nde teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan idman, pas ve koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Yeşil-Beyazlılar, son bölümde yaptığı taktik ağırlıklı çalışmayla idmanı tamamladı. Uzun süredir sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş ve Emre Taşdemir antrenmanda yer almadı. Bursaspor’un eski kaptanlarından Ömer Erdoğan da ziyarette bulunduğu futbolculara başarı diledi.