Gazete Vatan Logo
Galatasaray Cim-Bom aşkı lafta kaldı

Cim-Bom aşkı lafta kaldı

Türk Telekom Stadı’ndaki anormal Arap taraftarın tribüne nasıl geldiği araştırıldığında, acı gerçek ortaya çıktı. Kombineleri bulunan sarı-kırmızılıların yerlerini para için bir maçlık devir ettikleri ifade edildi

Cim-Bom aşkı lafta kaldı

Galatasaray-Real Madrid maçındaki anormal Arap sayısı ve bunların İspanyol kulübünü desteklemeleri dikkat çekici bulundu.

Konuk takım taraftarının bulunduğu misafir tribün dışında bulunan bu kişiler, üstelik Galatasaraylıların arasında yer alıp, Kroos’un golü sırasında sevinç yaşamışlardı.

20 bine yakın kişinin kombinelerini devrettiği, Doğu ve Güney tribününde Galatasaraylı 4 bine yakın taraftarın kombinelerini tek maçlığına Ortadoğu ülkelerinden gelen bu kişilere sattığı ortaya çıktı.

Başta Irak ve Tunuslular olmak üzere Real Madrid’i desteklemek için Arap ülkelerinden gelen bu kişiler yüksek meblağlar karşılığı Galatasaraylılardan kombine aldı.

Galatasaray tribününe giren ve sayıları binlerle ifade edilen bu kişilerin Real Madrid’in golünden sonra sevindiği ve bu durumun sarı-kırmızılı taraftarlar arasında şaşkınlık ve tepki ile karşılandığı belirtildi. Söz konusu tek maçlık kombine devirlerinin internet üzerinden yapıldığı ve 350 ile 3500 lira arısında satıldığı öğrenildi.

Kaşkol tartışması

Haberin Devamı

Galatasaray tribünlerinde yer alan bu kişilerde bulunan kaşkol ve bayrakların da polis tarafından toplandığı, bunların arasında da Fatih Terim temalı bazı kaşkolların da girişine izin verilmediği dile getirildi.

Emniyet görevlilerinin, Galatasaray tribününe giren ve Real Madrid’e destek veren bu kişiler için aldığı önlem çerçevesinde üzerinde Arapça yazılı pankartlar ile atkı, kaşkol ve çeşitli ülkelere ait bayraklara el koyduğu ortaya çıktı. Ancak bu sırada üzerinde Fatih Terim resmi bulunan bazı atkıların da alındığı ve tartışma çıktığı bildirildi.

‘Araştırıyoruz’

Galatasaraylı yönetici Özgür Savaş Özüdoğru ise kombine devirlerini araştırdıklarını söyledi. Özüdoğru, “Stadyuma yüzlerle değil binlerle ifade edilecek şekilde Galatasaray tribününe giriş yapan Real Madrid atkılı Ortadoğu ülkelerinden gelen taraftar vardı. Bu devirleri de araştırıyoruz. Polis özellikle çoğunluğu Iraklı, Real Madrid atkılı grupların Galatasaray tribününe bu şekilde girmesini engellemek için atkılarını toplamış”

Haberin Devamı