Gazete Vatan Logo
Galatasaray Cimbom'da artçı şoklar devam ediyor!

Cimbom'da artçı şoklar devam ediyor!

Galatasaray'da neler oluyor? Futbol yorumcusu Harun Uyar ile konuştuk.

Cimbom'da artçı şoklar devam ediyor!

İşte Harun Uyar'ın yorumu:

"Kadıköy'e galibiyet için giden sarı kırmızılılar tarihinin en kötü derbisini oynadı. Futbol üç ihtimalli bir oyun. Ancak 90 dakika boyunca ezeli rakibi karşısında hiç bir varlık göstermedi.

Sevgili başkanın açıklamasıyla başlıyalım ne demişti sevgili Dursun Özbek? "İnanmayan otobüse binmesin"

1. Siz otobüse neden binmediniz?

2 . Taraftar sahaya çıkıp oynamayacak ki!

Bu sözü floryada futbolculara söyleseydiniz daha iyi olmazmıydı? Florya'da takım otobüsü yola çıkmadan problemler başlamış. Podolski ilk 11 de olmadığını öğrenince küplere binmiş ve sonrasında Podolski'yi bir yönetici ikna etmiş.

Selçuk hasta deniyordu ,hasta değilmiş ve oda ilk 11 de olmadığını öğrenince Selçuk da sorun çıkarmış. Bitmedi. Yeni öğreniyoruz; takım arkadaşı Sabri ile uzun zamandır araları açıkmış Selçuk'un. Bitmedi. Maçta oyuna girmek için ısınırken bir de bakıyor ki Riekerink oyuna onun yerine Cavanda'yı alıyor ve ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Selçuk ile Ayhan Akman arasında da gerginlik yaşandı. Tüm yaşananlar benim eserim değil, peki kimin eseri ? Yabancılara parasını düzenli ödeyen yönetimin mi? Yoksa kendini Galatasaray Başkanı, tek.direktörü, kaptanı, malzemecisi ve herşeyi olarak gören Wesley Snayder'in mi ? Bu sorunun cevabını sokaktaki çocuğa sorsanız o da bilir. Sarı kırmızılı takımın başında hoca yok. Olsaydı en azından kaleci Volkan'ı terletirdi. Ben Volkan'I maçtan sonra üstünü değiştirdiğine inanmıyorum. 90 dakika derbide bir kaleciye top gelmez mi? Gelmedi. Bu başarı Volkan'ın değil de kimin ?

Haberin Devamı

Yasin, Selçuk, Podolski gibi yıldızları ilk 11'e dahil etmeyip uzun zamandır oynamayan Serdar Aziz'le oyuna başlayan ve bir türlü kaleyi tutturamayan Tolgay'la gol arayan bir anlayışın başarılı olmaması gayet normal. Fener de rakibini böyle beklemiyordu. Riekerink bey Fenerbahçe'yi anlaşılan hafife almış . Ezeli rekabetin boyutu anlatılmamış. Kazanırsan ne olur, kaybedersen ne olur, hiç bahsedilmemiş. 90 dakikadan bunu anlıyorum.

Ben kısaca ifade ediyim. Kazansaydın tarihe geçecektin. Kaybettin tarihe gömüldün. Hiçbir Galatasaraylı o geceyi ve seni hatırlamak istemeyecektir. Türkiye'de dev derbi denince ilk akla gelen F.Bahçe- G.Saray derbisidir. Taraftar ne ister bilir misin? Kupalar almak, şampiyon olmak. Fakat Fenerlisi "Galatasaray'ı yen yeter" der. Cimbomlusu da "Fener'i yen yeter" der. Sen bunları bilmiyorsan sevgili Riekerink, bay bay!

Haberin Devamı

Avrupa kupalarında cezası nedeniyle oynamayan ,sadece Süper Lig'de mücadele etmesine rağmen son 4 maçın 3'ünü kaybeden ve kötü sonuçlar alan sarı kırmızılıları sıkıntılı günler bekliyor."