Gazete Vatan Logo
Futbol Cimbom'dan 'aslan dansı'

Cimbom'dan 'aslan dansı'

Fenerbahçe'nin gol sonrası yaptığı 'yengeç dansına' rakip geldi. Cimbom'lu futbolcular derbide gol bulurlarsa 'aslan dansı' ile sevinecekler.

Galatasaraylı futbolcular Fenerbahçe derbisi öncesinde ilginç bir karar aldılar. Sarı-kırmızılı oyuncular, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki dev karşılaşmada gol atmaları durumunda 'aslan dansı' yapacaklar.

Ligde oynanan ve 2-0 kaybettikleri maçta, Deivid'in kaydettiği golden sonra Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcularının 'yengeç dansı' yapması üzerine böyle bir karar alan Galatasaraylılar, önceki günkü antrenmanda bu sevincin provasını bile gerçekleştirdiler. Futbolseverlerin bu dansı görebilmeleri için gerekli olan tek şey Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe ağlarını havalandırması.

SONG'UN DANSINA BENZİYOR
'Aslan dansı' birebir aynı olmasa da Galatasaraylı Rigobert Song'un attığı gollerden sonra yaptığı dansa benziyor. Şu anda Kamerun Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda mücadele eden Song'un ilk olarak 2005- 2006 sezonundaki Vestel Manisaspor karşılaşmasında yaptığı dans uzun süre gündemi meşgul etmişti.