Gazete Vatan Logo
Galatasaray Cimbom pazarlığa bile girmemiş

Cimbom pazarlığa bile girmemiş

Galatasaray, Kayserispor yönetimini bile şaşırtmış!

Cimbom pazarlığa bile girmemiş

Salih Dursun'u transfer ederken, Süleyman Hurma ile pazarlık dahi yapmadan istenen rakamı kabul eden Galatasaray, Kayserispor yönetimini bile şaşırtmış! Salih, 6 ayda ıskartaya çıktı.

Olcan Adın transferinde Trabzonspor'a takas olarak yollanması beklenen Salih Dursun hakkında trajikomik bir gerçek ortaya çıktı. Devre arasında Galatasaray'ın Salih'e talip olduğunu öğrenen Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın kulüp başkanı Recep Mamur'a "Salih'i istiyorlar. 3 milyon Euro'ya Galatasaray'a satacağım" dediği öğrenildi.

Bu parayı fazla bulan Mamur, "Sakın 3 milyon Euro isteme! Galatasaraylılar kızıp masadan kalkar" yanıtını verdi. Bunun üzerine Süleyman Hurma, pazarlık masasına 2 milyon 750 bin Euro ile oturdu ve 2 milyon Euro'ya kadar inmeye razıydı. Ama Galatasaray cephesi hiçbir pazarlığa girmedi ve Hurma'nın ilk söylediği fiyatı kabul etti. 6 aylık Galatasaray macerasında sadece 6 maçta forma şansı bulan Salih Dursun ise performansıyla sarı-kırmızılı camiayı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Haberin Devamı

(Sabah)