Gazete Vatan Logo
Galatasaray Cimbom seriye bağladı!

Cimbom seriye bağladı!

Sarı-Kırmızılılar, Prandelli’den sonra yenilgi yüzü görmedi.

Cimbom seriye bağladı!

Ligde son yenilgisini Prandelli yönetiminde Arena'daki 3-0'lık Trabzonspor maçında alan Galatasaray, İtalyan hocanın ardından çıktığı 10 sınavda yenilgi yüzü görmedi. Aslan bu süreçte 8 galibiyet 2 beraberlik elde ederken, rakip filelere 23 gol gönderdi, 8 gol yedi.

Cesare Prandelli’nin gidişinden sonra Galatasaray tam anlamıyla zincirlerinden kurtulmuş gibi görünüyor. Sarı-Kırmızılı ekip ligde son olarak Trabzonspor’a TT Arena’da 3-0 gibi ağır bir skorla mağlup olmuştu. Bir sonraki hafta Hamza hocanın açıklandığı ama takımın başında Taffarel’in çıktığı Gaziantepspor mücadelesiyle birlikte başlayan yenilmezlik serisi, dün itibariyle 10 maça çıktı. Galatasaray işte bu süreçte rakip filelere tam 23 gol göndermeyi başardı. Aslan kalesinde ise sadece 8 gol gördü. Sarı-Kırmızılılar işte bu performansla birlikte şampiyonluk yarışında ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu. Çünkü puan kayıpları Prandelli dönemindeki oranla devam etseydi, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin bir hayli gerisinde kalınacaktı.

Haberin Devamı

FENER DERBİSİNE KADAR...

Hatırlanacağı üzere Hamza hoca, Fenerbahçe derbisine kadar takımına puan kaybetmeyi deyim yerindeyse yasaklamıştı. Aradaki Gençlerbirliği ve Bursaspor beraberliğine ‘nazar boncuğu’ gözüyle bakan 45 yaşındaki çalıştırıcı, serinin devam etmesini istiyor. Galatasaray’ın gelecek haftaki rakibi Sivasspor olacak. Sergen Yalçın’ın ekibiyle yapılacak maçın ardından Aslan, Erciyesspor’la kozlarını paylaşacak. Erciyes’ten sonra hafta içinde kupada çeyrek final maçına çıkacak olan Galatasaray, hafta sonunda da Kadıköy’de Fenerbahçe ile puan savaşı verecek.

(Fanatik)