Gazete Vatan Logo
Galatasaray Çin'den Wesley Sneijder'e inanılmaz teklif

Çin'den Wesley Sneijder'e inanılmaz teklif

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Çin yolcusu...

Çin'den Wesley Sneijder'e inanılmaz teklif

Geçtiğimiz yılın devre arasında Burak Yılmaz’a 7 milyon Euro ödeyerek transfer eden Beijing Guoan, Lukas Podolski’yle birlikte Wesley Sneijder’ı da renklerine bağlamak için harekete geçti.

Poldi’ye geçtiğimiz günlerde teklif yapıp anlaşmak üzere olan Çin kulübü, Sneijder’a da geri çevrilmesi çok zor bir teklif yaptı.

Hollandalı yıldıza yılda 12 milyon Euro’dan 3 yıl için 36 milyon Euro öneren Çinliler, deneyimli oyuncunun serbest kalma maddesi olan 7.5 milyon Euro’yu G.Saray’a ödemeye de razı oldu.

Bu teklif karşısında kafası oldukça karışan Cimbom’un 10 numarasının ise düşünmek için süre istediği öğrenildi.

TERÖR OLAYLARI DÜŞÜNDÜRÜYOR

G.Saray’da mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Sneijder’ın Reina’da yaşanan hain terör saldırısının ardından eşi Yolanthe’yle birlikte tedirgin oldukları kaydedildi

Terör olayları nedeniyle annesinin de baskısıyla karşılaşan Hollandalı oyuncunun, eşiyle görüşerek son kararını vereceği bildirildi.

MENAJERİ AÇIKLADI: 2 ÖNEMLİ TEKLİF VAR

Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers de Sneijder’a gelen teklifleri doğruladı.

Haberin Devamı

Oyuncusuna 2 önemli teklifin olduğunu ifade eden Albers, “Çin’den iki takım onu istiyor. Şu ana kadar somut bir gelişme yok. Ancak herhangi bir kulüp onu 7.5 milyon Euro karşılığında alabilir...

Çin’e transferi teklifin boyutuna bağlı. Zira Sneijder, G.Saray’da ve İstanbul’da mutlu ve şu an için ayrılmasını gerektirecek hiçbir neden yok” ifadelerini kullandı.

(HTSpor)