Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Çin'i istemiyor, Beşiktaş'ı bekliyor

Çin'i istemiyor, Beşiktaş'ı bekliyor

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gücünü kullanarak Köln’ün forveti Anthony Modeste’den olumlu yanıt aldı. Çin’den gelen teklife sıcak bakmayan Fransız yıldız için Alman kulübünün kapısı da resmen çalındı.

Çin'i istemiyor, Beşiktaş'ı bekliyor

Önümüzdeki sezon Türkiye’de şampiyonluk unvanını korumak ve Devler Ligi’nde ise başarılı olmak için daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, forvet arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar’ın golcü hattı için düşündüğü oyunculardan biri olan Anthony Modeste’de flaş gelişmeler yaşanıyor.

Geride bıraktığımız sezonda Bundesliga’da harika bir performans gösteren Modeste, ligi 5. sırada bitiren Köln’ün attığı 51 golün 25’ine adını yazdırdı. Toplamda 37 karşılaşmada rakip fileleri 27 kez havalandıran 29 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş’in onayı sonrasında düğmeye basmış durumda. Ancak Fransız yıldıza, Çin’den de ciddi bir teklif var.

2 milyon Euro önerildi

Uzak Doğu ekibi Tianjin Quanjian’in ısrarına rağmen Modeste’nin, kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği ve Siyah-Beyazlılar’a ‘Şampiyonlar Ligi’ faktörü sebebiyle yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Sözleşmesi 2019’da bitecek Modeste, şu anda Alman ekibinden 1 milyon Euro (3.9 milyon TL) civarında bir para kazanıyor.

Haberin Devamı

Kara Kartal ise bu oyuncuya yıllık 2 milyon Euro (7.8 milyon TL) önerdi. Oyuncudan yana şu an için sıkıntısı olmadığı öğrenilen Beşiktaş, Köln kulübünün kapısını çaldığı ve bonservis konusunda geri dönüş beklediği bildirildi.

(Fanatik)