Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Cocu kalmak için direniyor...

Cocu kalmak için direniyor...

Hollandalı görevi bırakmak istemiyor. Ayrılık için sözleşmenin tek taraflı feshi şart.

Cocu kalmak için direniyor...

İşlerin düzeleceğine inanan ‘Başarısız olup, gitti’ dedirtmek istemeyen Cocu, görevine devam etme niyetinde. Kaderi ise teknik direktör arayışı içindeki yöneticilerin vereceği karara bağlı...

F.BAHÇE Başkanı Ali Koç’un, “Facia olmazsa devam ederiz” dediği Cocu, kredisini her maç tüketiyor. En son Rize deplasmanındaki 3-0’lık skandal mağlubiyetin ardından kendisine istifadan bahsedileceği bildiği için basın toplantısında soru almayan Hollandalı teknik adamın aklında bırakmak gibi bir düşünce yok.

İŞLERİN düzeleceğine inanan ve kendisine biraz daha zaman tanınmasını isteyen Cocu, “Başarısız olup gitti” damgası yememek için yola devam etmek istiyor. Camia ise hocayla yolların ayrılması konusunda hemfikir. Cocu kalmak istediği için top tamamen yönetim kurulunda. Hollandalı ancak başkan Ali Koç ve kurmaylarının sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde sarı-lacivertlilerden ayrılacak.

COMOLLI DEVAM...

HOCANIN kulübün önünü açmak gibi bir niyeti olmayınca tüm gözler başkan Ali Koç’a çevrildi. Başkanın alacağı karar merakla beklenirken teknik direktör arayışlarının başladığı öğrenildi. Henüz kimseyle temas kurulmadı ancak liste de yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Haberin Devamı

ÖTE yandan sarı-lacivertli kulüpte yaptığı transferler ciddi şekilde eleştirilmeye başlanan sportif direktör Damien Comolli’nin de istifayı düşünmediği ve görevine devam ettiği öğrenildi.

2 maçlık kredi

F.BAHÇE’YE tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yaptıran Phillip Cocu’ya 2 maçlık kredi tanındı. Geldiği günden bu yana sarı-lacivertli takım 2 maç üst üste kazanamazken, hocanın geleceğini perşembe günkü S.Trnava ve Süper Lig’deki Medipol Başakşehir karşılaşmalarından çıkacak sonuçlar belirleyecek.