Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Cocu'nun ilk derbisi, kader derbisi!

Cocu'nun ilk derbisi, kader derbisi!

Zagreb yenilgisi sonrası teknik direktör Cocu, Fenerbahçe’deki ilk derbisine Beşiktaş karşısında çıkacak. Hollandalı hoca yine farklı bir 11’le sahaya çıkacak. Sakatlıkları tam olarak düzelmeyen Hasan Ali ve Skrtel derbide forma giyemeyecek.

Cocu'nun ilk derbisi, kader derbisi!

Sezona istediği gibi başlayamayan ve son olarak Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb’e deplasmanda 4-1 mağlup olarak Fenerbahçe’de bu akşamki Beşiktaş derbisi, teknik direktör Phillip Cocu için de oldukça kritik olacak. Hemen hemen her maça farklı 11’lerle çıkan Cocu, sakatlıkları tam olarak düzelemeyen Hasan Ali Kaldırım ve Martin Skrtel’den bu maçta yararlanamayacak. Hollandalı hocanın kaleyi yine Harun’a vermesi beklenirken, stoperde Diego Reyes ile Neustader’in yeri garanti. Sol bekte Zagreb maçındaki hatalarına rağmen yine İsmail olacak. Sağ bekte Şener ön planda ancak İsla da formayı zorluyor.

İlk tercih Jailson

Savunmanın önünde Mehmet Topal’ın yanında Jailson birinci tercih. Ama Elif Elmas da bu formaya talip. Sağ kanatta Ayew, solda Aatif, ortalarında Benzia ve forvette de Slimani’nin büyük ihtimalle derbide sahada olacağı bildirildi. Cocu’nun oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, “Rakibimizin çok etkili oyuncuları var. 90 dakika boyunca alanımızı iyi kontrol etmemiz gerekiyor. Sakin kalmak ve maçı 11 kişi tamamlamak çok önemli. Taraftarımızın da desteğiyle tüm Fenerbahçe camiasını mutlu etmek için elimizden geleni yapmamız şart” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)