Gazete Vatan Logo
Galatasaray Çok çalıştı gümüş gibi parladı!

Çok çalıştı gümüş gibi parladı!

Sarı-kırmızılıların 22 yaşındaki golcüsü 'Sezonu kapattı' diyenleri yanıltmak için gecesini gündüzüne kattı.

Çok çalıştı gümüş gibi parladı!

SEZONUN devre arasında Burak Yılmaz’ın Çin Ligi’ne transfer olması ile birlikte gözler de Sinan Gümüş’e çevrildi... Hücum hattında daha fazla süre alması beklenen genç oyuncu 6 Şubat’ta Arena’da oynanan lig maçında sakatlanınca herkes büyük üzüntü yaşadı... İlk kontrollerin ardından sezonu kapattığı iddiaları artarken oyuncu, bir diğer sakatlık yaşayan oyuncu Lionel Carole gibi farklı doktorlar tarafından da kontrol edildi. Adalesinde tam yırtık tespit edilen ve herkes ameliyat edilmesi gerektiğinin altını çizerken Sinan Gümüş ise kulüp doktorlarına güveneceğini söyledi.

GENÇ oyuncu yakın çevresi ile de bir durum değerlendirmesi yaparak G.Saray sağlık heyetinin çizdiği rotadan gitme kararı alırken sağlık ekibi ise “Şimdi tedavine başlayalım, hemen ameliyat olma, durumuna göre ameliyat yaparız” diyerek çalışmalarını başlattı..

ÜÇ aşamalı bir tedavi sürecine başlayan golcü oyuncu masaj ve iğne tedavisini de içeren ana bölümün yanı sıra ciddi bir beslenme programına da tabi tutuldu. 22 yaşındaki oyuncunun gücünü kaybetmemesi adına yemek listesi hazırlanırken teknik ekip ile birlikte de bir çalışma programı hazırlandı.

Haberin Devamı

2 AY ERKEN DÖNDÜ

ANCAK genel olarak tüm oyunculara uygulanan bu süreçte ‘insan faktörü’ ön plana çıktı ve Sinan Gümüş herkesi kendisine hayran bırakan bir hırs ile tedaviye başladı. Sağlık ekibinin her dediğini yapacağını ve sözlerinden çıkmayacağını vurgulayan Sinan sezon bitmeden de formasını tekrar sırtına geçirmek için elinden geleni yapma sözü verdi.

HER gün tedavisi sonrasında teknik heyetin hazırladığı programı uygulayan oyuncu ayrıca ikişer seanstan toplam 6 saatlik de fazladan çalışma yaptı. Takıma verilen izin günlerinde de soluğu Florya’da alan golcü oyuncu herkesin ‘sezonu kapattı’ demesine rağmen beklenenden 2 ay erken sahalara dönüşünü Rize maçı ile birlikte yaptı.