Gazete Vatan Logo
Voleybol Çok özel bir duygu

Çok özel bir duygu

4 kupalı VakıfBank dün basınla buluştu, kaptan gözde kırdar kariyerine nokta koydu.

Çok özel bir duygu

“Düştük, kalktık ama 4 kupa ile kapatmayı başardık. Bırakma olayımın bu organizasyonun önüne geçmesini de istemiyorum. Ben her zaman voleybolu VakıfBank’ta bırakmak istemiştim.”

BÜKREŞ’TE düzenlenen Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final-Four’unda ev sahibi Alba Blaj’ı yenerek üst üste 2., toplamda ise 4. kez şampiyonluğa ulaşan VakıfBank’ın yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları dün basınla bir araya geldi. Bu sezon mücadele ettiği 4 kulvarda da zafere ulaşan sarı-siyahlıların başkanı Osman Demren, “Ülkemize bu kupayı tekrar getirdiğimiz, büyük VakıfBank ailesine bu kupayı kazandırdığımız için çok mutluyuz. Gözde Kırdar, voleybolu bırakıyor. Gitsin dinlensin, nefes alsın, sonra Allah kısmet etsin çocuk sahibi olsun, sonra konuşacağız” dedi.
BAŞANTRENÖR Giovanni Guidetti ise, “Sezon başında 4 kupayı kazanmak için hedef koymuştuk ve bunu başardık. Mükemmel sezon yoktur ama mükemmel anlar vardır, siz onları doğru yakaladığınızda başarıya ulaşabilirsiniz” şeklinde konuştu.
KAPTAN Gözde Kırdar da, “Çok düştük, kalktık ama 4 kupa ile kapatılmış bir sezon var. Bırakma olayımın bu organizasyonun önüne geçmesini istemiyorum. Her zaman voleybolu VakıfBank’ta bırakmak istemiştim. Bu benim için çok özel bir duygu” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı