Gazete Vatan Logo
Spor Magazin Cristiano Ronaldo, ikiz bebekler sipariş etti!

Cristiano Ronaldo, ikiz bebekler sipariş etti!

Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, ABD'de anlaştığı bir taşıyıcı anneden ikiz çocuk bekliyor.

Cristiano Ronaldo, ikiz bebekler sipariş etti!

Cristiano Ronaldo, ailesini gizemli bir şekilde genişletiyor. Oğlu Cristiano Junior'un annesinin kim olduğunu hala gizleyen Portekizli yıldızın başka bir taşıyıcı anneden ikiz bebeğinin dünyaya geleceği iddia edildi. İngiliz Gazetesi The Sun'da yer alan habere göre, 32. yaşındaki futbolcu ABD'de yaşayan bir kadından ikiz bebek bekliyor.

"ERKEK ÇOCUKLAR YAKINDA GELİYOR"

Yakın zamanda bebeklerine kavuşacağı belirtilen Ronaldo, yakın çevresine bebeklerin Madrid'deki evine geleceğini söyledi. Gazeteye konuştuğu iddia edilen ve ismi verilmeyen bir kaynak ise şu çarpıcı ifadeleri kullandı:

"Ronaldo ve ailesi yeni üyelerin katılması için sabırsızlanıyor. Ronaldo özel yaşamını gizli tutmayı seviyor ama bu haberi yakın çevresine verdi. Erkek bebekler yakında geliyor.

"ÇOCUK BİLE ANNESİNİN KİM OLDUĞUNU BİLMİYOR"

Yıldız oyuncunun oğlu Cristiano Jr, sadece Ronaldo'nun bildiği bir anne tarafından 2010'da dünyaya geldi. Çocuk bile annesinin kim olduğunu bilmiyor. Portekizli futbolcu şu anda İspanyol model Georgina Rodriguez ile beraber. Mutlu bir birliktelikleri olan ikili, büyük törenlerde birlikte boy gösteriyor. Güzel modelin bu habere nasıl tepki verdiği ise merak konusu...

Haberin Devamı