Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Daha çok ıslıklayın

Daha çok ıslıklayın

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarlar, Emmanuel Emenike'yi ıslıkladı.

Daha çok ıslıklayın

EMMANUEL Emenike ile Emre Belözoğlu arasında geçtiğimiz haftaki Trabzonspor deplasmanbatartışma dün bir kez daha alevlendi ve tribünlere de sıçradı. G.Antep karşısında bir türlü savunmanın kilidini açamamanın verdiği sinirin yanında Nijeryalı oyuncu da 53’te rahat hareketlerle top kaybedince kaptan Emre Belözoğlu, olaya tepki gösterdi...

TRABZON karşısında Emenike’yi savunmaya yardım etmemekle suçlayan ve hocası İsmail Kartal’a şikayet eden Emre’nin bu hareketine Emenike ise bu kez sessiz kalmadı. Nijeryalı golcü de kaptana cevap verirken her iki oyuncunun da el-kol hareketleri ile birbirlerine tepki göstermesinin ardından sarı-lacivertli tribünler de olaya dahil oldu.

KULÜBEYE BİLE GİTMEDİ

TARTIŞMADA Emenike’yi haksız bulan tribünler Nijeryalı oyuncuya tepki gösterirken top ne zaman onun ayağına gelse ıslıklamaya başladı. Bu protestonun ardından Emenike de çılgına dönerken tribünlere el kol hareketleri ile yanıt verdi. Diego ve Bekir, Emenike’yi sakinleştirmek isterken bu anda ise kaptan Emre devreye girdi. Caner ile birlikte tribünlere ‘yapmayın’ diyerek uyarıda bulunan kaptanın bu isteğine taraftar da kayıtsız kalmadı ve Emenike’ye yeniden destek vermeye başladı.

Haberin Devamı

ANCAK bu da golcü oyuncuyu sakinleştirmeye yetmedi. 59’da oyundan alınan Emmanuel Emenike’nin yerine Pierre Webo oyuna girerken Nijeryalı kimsenin yüzüne bakmadan direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu.