Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Damien Comolli karavana attı!

Damien Comolli karavana attı!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli’nin takım dışında gördüğü Soldado ile Dirar, ligin ikinci yarısında sarı-lacivertlileri ayakta tuttu. Buna karşın yeni gelenlerin bazıları kulübede, bazıları da tribünde yer buldu. Olan da Fenerbahçe’nin paralarına oldu.

Damien Comolli karavana attı!

Sportif direktör Damien Comolli’yi göreve getirerek ve “100 kişilik transfer havuzu oluşturduk” diyerek büyük sükseyle göreve başlayan Ali Koç yönetimi, sezon başında ve ara transferde toplam 13 transfer yaparak takımı adeta yeniden kurdu. Buna karşılık Nabil Dirar, Volkan Demirel ve Aatif kadro dışı bırakıldı. Ayrıca Comolli-Cocu ikilisi, eldeki mevcut kadroyu yeterli görerek Soldado’yu da UEFA listesine bildirmedi.

Sportif çöküş

Transferdeki bu isabetsiz durum karşısında ne yapacağını şaşıran Fenerbahçe Yönetimi, ara transferin ardından yenilere umut bağlayacağı yerde eskilere sarıldı. Bugün sarı-lacivertlilerin en büyük kozu ise Soldado ile Dirar oldu. Üstelik affedilen Volkan Demirel de Harun’dan kaleyi devraldı ancak tecrübeli kaleci kendisine yakışmayan goller yemesiyle bu kez taraftarın hışmına uğradı.

Tüm bu yaşananlar takımı sportif anlamda dibe gönderirken, mali anlamda da uçurumun kenarında gezen ekibi aşağıya itti.

(Milliyet)