Gazete Vatan Logo
Antalyaspor David Badia: "Çalışmalarımızın meyvesini sahada aldık"

David Badia: "Çalışmalarımızın meyvesini sahada aldık"

Antalyaspor Teknik Sorumlusu David Badia, 3-0 kazandıkları Osmanlıspor maçı sonrası, zorlu geçen maçı oyuncularının sahada istediklerini yapmasıyla kazandıklarını kaydetti.

David Badia: "Çalışmalarımızın meyvesini sahada aldık"

Antalyaspor, Süper Lig’in 6. hafta kapanış maçında Osmanlıspor’u Eto’o, Samir Nasri ve Maicon’un attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Badia, bugünkü maçın zor geçtiğini belirterek, bekledikleri gibi de olduğunu söyledi.

Rakibin de ligde puan olarak zor durumda olduğunu aktaran Badia, “Maçın zor olacağını biliyorduk. Rakibi iyi analiz ettik. Geçe yılki maçlarını da analiz ettik. Oyuncularım iyi çalıştı. Antrenmanda yaptıklarımızı oyuncularımı sahaya yansıttı. Yapmak istediklerimizi yaptık. İyi bir çalışma dönemi geçirdik. Bununda meyvesini sahada aldık. Oyuncularımız bugün işlerini severek yaptılar hırslı ve istekliydiler” dedi.

Osmanlıspor cephesi

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, ligde kötü gidişe dur demek için sahaya çıktıklarını belirterek, “Golü bulamadık ve 3-0 mağlup olduk” dedi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Buz, her iki takım için de önemli olduğunu aktararak, kötü gidişata dur demek için sahaya çıktıklarını kaydetti.
Oyunun hemen başında penaltı golüyle 1-0 geriye düştüklerine değinen İrfan Buz, “Kolay değil. Ancak bakıldığı zaman 22 ve 26. dakikalarda iki gol pozisyonumuz var. Net pozisyonlarımız vardı. Golü atmış olsaydık oyuna dönerdik. 44. dakikada ikinci golümüzü yedik. 2-0 devre arasına girdik. Golü bulursak oyuna ortak olacağımızı biliyorduk. 2-1’i yakalasak maça dönebilirdik. Gol pozisyonlarımız vardı ama olmadı. Maçın son anlarında açılıyorsunuz ve rakip üçüncü golü buluyor. 3-0 mağlup olduk” dedi.

Haberin Devamı