Gazete Vatan Logo
Futbol Değerimize değer katıyoruz

Değerimize değer katıyoruz

TFF, Kütahya Seramik ile 3 yıllık sponsoRluk anlaşması imzaladı, başkan Demirören bu işbirliğinin önemini şu sözlerle vurguladı:

Değerimize değer katıyoruz

FUTBOL Federasyonu ile NG Kütahya Seramik arasında dün ana sponsorluk anlaşması imzalandı. Bu imzayla Türkiye'de ilk defa bir seramik markası Milli Takımların ana sponsorları arasında yer alırken, törende konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören 'değer'e vurgu yapıp şunları söyledi:

"TÜRKİYE'NİN en köklü markalarından birinin, NG Kütahya Seramik'in, Milli Takımımızın ana sponsorları arasına katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Kendilerine, bize sundukları uzun süreli destek için şükranlarımı sunarım.

GÖREVE geldiğimiz günden beri, Türk futbolunun marka değerini yükseltmek için büyük bir çaba içine girdik. Pek çok önemli projeye imza attık, atmaya da devam edeceğiz.

Öncelikle futbolumuzun geleceği olan, genç yetenekleri keşfetmek ve onları yetiştirmek üzere, eğitim ve altyapı yatırımlarını başlattık. Biz başka bir deyişle, 'değerlerimiz'e sahip çıktık!

‘KÖTÜ TEZAHÜRAT TAMAMEN BİTECEK’

TÜRK futbolundaki kaos ortamını düzene sokmak için sorumluluk aldık... Tüm kulüplerimize eşit mesafede, adil bir yönetim için kollarımızı sıvadık. Başka bir deyişle 'değerlerimizi' korumaya aldık!
FUTBOLU şiddetten arındırmak için e-bilet ve Passolig sistemini getirdik, kötü tezahüratı yüzde 90 oranında azalttık bunu tamamen bitireceğiz. Centilmenlik, rakibe saygı, sportmenlik gibi bir ara kaybolmaya yüz tutan erdemleri tekrar yaşatmaya başladık. Başka bir deyişle 'değerlerimizi' hatırladık ve hatırlattık.
KÜTAHYA Seramik'in tüm markalarımıza örnek olmasını diliyorum. İimzaladığımız 3 yıllık anlaşma ile Kütahya Seramik önümüzdeki dönemde yıllık 5 milyon TL destek sağlayacaktır. Bu para da elbette saydığımız değerlerin yaşatılması için kullanılacaktır.
PEK çok kulübümüzün hak ettiği şartlarda sponsor bulamadığı bir dönemde, Milli Takımımızın bu kadar güçlü bir sponsor desteğine sahip olması, başka pek çok markanın takdirini kazanacak, kulüplerimiz için de önemli sponsorluk anlaşmalarının yolunu açacaktır. Türk futbolunda ‘Ben’ yerine ‘Biz’ demeye başladığımız bu dönem, büyük başarıların da başlangıç noktası olacaktır."

Haberin Devamı