Gazete Vatan Logo
Futbol Deivid'in bir sürprizi var

Deivid'in bir sürprizi var

Samandıra’da kapalı kapılar ardında ilginç gelişmeler yaşanıyor.



Bu sezon attığı şık gollerin yanı sıra sevinç şovlarıyla da dikkat çeken Brezilyalı yıldız, bu kez ser veriyor, sır vermiyor.

KADIKÖY’deki lig derbisini 2-0 kazanan Fenerbahçe’nin ikinci golüne imzasını koyan Deivid de Souza’nın takım arkadaşı Roberto Carlos ile birlikte ilk kez gerçekleştirdiği "Yengeç dansı" sevinci Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

Bu sezon özellikle Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performan ve attığı şık gollerle taraftarların gözdesi haline gelen Deivid, bu sevincin öyküsünü anlatırken, youtube’dan esinlendiğini vurgulamıştı.

Futbolun en güzel meyvesi olan gol sonrasında sevincini taraftarlarla paylaşmaya alışan Deivid’in Ali Sami Yen Stadı’ndaki derbi öncesinde nasıl bir hazırlık içinde olduğunu araştırdık.

Roberto Carlos sakatlığı nedeniyle sezonu kapayınca gözler doğal olarak Deivid’e çevrildi. Takım arkadaşları bile beklenti içine girdiler. "Acaba yeni bir sevinç olacak mı?" diye. Samandıra’nın kapıları hafta başından bu yana dış dünyaya kapandı. Herkes derbinin havasına girmeye başladı. Futbolcular çok fazla dışarı çıkmıyor, izin saatlerinin büyük bir bölümünü ise dinlenerek geçiriyorlar.

Yorum yapmıyor

Takım arkadaşları Deivid’e sormadan geçemiyor. "Var mı bir planın? Hem Beşiktaş, hem Galatasaray maçında gol attın. Bu kez gol atarsan farklı bir gösteri olacak mı?" diye sıkıştırıyorlar.

Deivid ise ser veriyor, sır vermiyor. Antrenman ve kamplardaki muzurluğu ile dikkat çeken, sempatik tavırlarıyla herkese aynı seviyede yaklaşan Deivid’in yorumsuz kalması da yeni bir sürprizi akla getiriyor.

Derbiyi heyecanlı şekilde bekleyen ve hırsla hazırlanan Deivid’e yakın isimler, "Maçın atmosferine göre sürpriz yapabilir. Gol attığı takdirde sezonun son şovunu yapabilir" ifadesini kullanıyor. Öte yandan yerli futbolcuların da Galatasaraylı rakiplerine karşı "Kasap havası" planı kurdukları da dilden dile dolaşıyor. Ligin akışında Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan bir maçta çiftetelli oynayan Galatasaraylı futbolculara nazire yapılması da gündemde.

Derbiye üç gün kala Fenerbahçe cephesinde böyle gelişmeler yaşanıyor. Bakalım 90 dakikalık randevu nelere sahne olacak. Belki de maçın gidişatı ve atmosferi sevinçlerin rengini değiştirecek.

hurriyet

Haberin Devamı