Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Demba Ba Beşiktaş'a yakın!

Demba Ba Beşiktaş'a yakın!

Geride kalan sezonu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de geçiren Demba Ba, yeniden Beşiktaş forması giymek için gün sayıyor. Çin Süper Ligi takımlarından Shanghai Shenhua'ya döneceği yönündeki iddiaları yalanlayan Senegalli yıldız, siyah beyazlıların yıllık 2.5 milyon Euro'dan 1+1 yıllık teklifine sıcak bakıyor.

Demba Ba Beşiktaş'a yakın!

Beşiktaş ile Demba Ba arasındaki süren pazarlıklar uzlaşma ile sonuçlanmak üzere… Tarafların 1+1 yıllık sözleşme karşılığında 2.5 milyon Euro garanti ücrette büyük ölçüde anlaştığı, siyah-beyazlıların Senegalli forvetin 15 gol üzerine 150 bin Euro, UEFA Avrupa Ligi finaline 500 bin Euro bonus talebine de olumlu yaklaştığı gelen bilgiler arasında. Teknik Direktör Şenol Güneş, ısrarla alınmasını istediği tecrübeli golcü için Başkan Fikret Orman'ın "Demba Ba bizim evladımız. Onun yeteneklerine ihtiyacımız var" dediği öğrenildi.

DEĞERİNE DEĞER KATTI!

KPMG Football Benchmark ekibi Avrupa'nın en değerli 32 takımın yer aldığı sıralamayı açıkladı. Bir yılda değerini 219 milyon Euro'dan 333 milyon Euro'ya çıkaran Beşiktaş, yüzde 52'lik oranla Avrupa'nın en çok değer kazanan ekibi oldu. 23. sıradan listeye giren siyah-beyazlıları 330 milyon Euro ile Galatasaray (25) ve 319 milyon Euro ile Fenerbahçe (27) izledi. Listenin ilk sırasını 3 milyar 255 milyon Euro'luk değeriyle yine Manchester United aldı.

Haberin Devamı

(Sabah)