Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Demba Ba & Caner sınava giriyor

Demba Ba & Caner sınava giriyor

Beşiktaş'ın bugün Astra Giurgui ve salı Ümraniye ile oynayacağı hazırlık maçları sakatlıktan çıkan iki oyuncu için büyük önem taşıyor.

Demba Ba & Caner sınava giriyor

Teknik patron Şenol Güneş, Demba Ba ve Caner Erkin’i iki maçta oynatıp test edecek. Tecrübeli hoca, eğer performanslarından memnun kalırsa sezonun kalan bölümünde bu futbolcuları rotasyona dahil edecek.

SÜPER Lig’de lider durumda bulunan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Lyon ile çeyrek finalde karşılaşacak olan Beşiktaş, sezonun en kritik bölümüne girmeden önce verilen aradan en iyi şekilde yararlanmak istiyor. Siyah-beyazlılar, milli maçlar nedeniyle verilen arada 2 hazırlık maçı yapacak. Bugün Vodafone Arena’da Romanya’nın Astra Giurgiu takımını konuk edecek olan Kartal, salı günü ise Nevzat Demir Tesisleri’nde TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Şenol Güneş, bu karşılaşmalarda ağırlıklı olarak yedek ve sakatlıktan yeni çıkmış oyuncularına görev vermeyi düşünüyor.

TAKIMIN İKİSİNE DE İHTİYACI VAR

Tecrübeli ho-ca, bilhassa da Senegalli santrfor Demba Ba ve milli sol bek Caner Erkin’in ne durumda olduğunu görmek istiyor. Özellikle bu oyuncuları Astra Giurgiu ve Ümraniye maçlarında adeta sınava sokacak olan Güneş, eğer performanslarından memnun kalırsa rotasyona dahil edecek.
KAMERUNLU golcü Vincent Abou-bakar’ın hem ilk Süper Lig’in ilk maçında hem de Avrupa Ligi’ndeki Lyon maçlarında kırmızı kart cezaları nedeniyle oynayamayacak olması yüzünden Demba Ba’ya ihtiyacı olan Şenol Hoca, uzun süredir üzerine fazla yük binen Adriano’yu da zaman zaman dinlendirebilmek adına Caner’e de görev verebilmek istiyor. Deneyimli çalıştırıcı, oynanacak iki maçın da yardımıyla bu oyuncuların hazır duruma gelmelerini umuyor.

Haberin Devamı