Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Demba Ba'da sorun yok

Demba Ba'da sorun yok

Beşiktaş'ın golcü isminin sakatlığıyla ilgili kulüp doktorundan açıklama geldi.

Demba Ba'da sorun yok

Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık TRT 1'de yayınlanan Stadyum programına bağlanarak kronik sakat olduğu iddia edilen Demba Ba ile ilgili bilgiler verdi.

Demba Ba ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Ertuğrul Karanlık '' Demba Ba da herhangi bir kronik sakatlık bulunmuyor. Ameliyat olmuştu yıllar önce ayağı kırılmıştı sonradan bir kez daha ameliyat olması gerekti. Sonrasında uzun yıllar dizi ile ilgili bir sıkıntı yaşamadı. Beşiktaş'a transfer olmadan önce mr'larını çektik ve inceledik. Herhangi bir sıkıntısı olmadığını gördük. Geçen hafta Arsenal maçında sakatlandı ama maçın sonuna kadar oynadı. Sonrasında Londra'dan Mersin'e geçtik ve orada mr'ını çektik. Kemıkte darbeye bağlı bir ödem bulunuyor. İç yan bağlarda da zorlama var. Yani önceden yaşadığı diz sakatlığı ile ilgili bir problemi bulunmuyor. Her maçta bu tarz sıkıntılar yaşanabilir. Demba Ba umarım en kısa zamanda takıma geri döner. '' ifadelerini kullandı.

Mersin İdman Yurdu maçında Demba Ba'nın oynamayı çok istediğini belirten Karanlık '' Mersin maçı öncesi Demba Ba ile 20 dakika koşu yaptık sıkıntı yaşamadı. Top çalışması sırasında yüzde yüz hazır olmadığı için kendisine izin vermedim. Kendisi oynamak istedi ama ben yüzde yüz hazır olmayan Demba Ba'ya asla izin vermem. Sonra Ümraniye'de gerekli müdahaleleri yaptım. İnşallah Rize maçına hazır olur. Ben hiç bir futbolcu ile ilgili zaman vermedim. Futbocular makina değil zaman veremiyoruz. Demba Ba ile yaklaşık 6-7- haftadır beraberiz. Şu ana kadar ilk kez yaşıyoruz sakatlığı. Ama şimdi ki gidişattan çok memnunum'' diye konuştu.

Haberin Devamı

Hoffenheim'da oynadığı günden bu yana kronik sakat olduğu idia edilen Demba Ba'nın kesinlikle bir kıkırdak problemi olmadığını söyleyen Doktor Ertuğrul Karanlık ''Platin çıkarılırken kıkırdak zarar görüyor. Zaten başka sekilde kırığı düzeltemezsiniz. Demba Ba dizdeki en ağır bölgesinden ameliyat geçirmiş. Her futbolcu kıkırdak sıkıntısı yaşayabilir. Bu 1. dereceden 4. dereceye kadar olabilir. Şu anda Demba Ba'da herhangi bir kıkırdak problemi bulunmuyor. Bizleri ileriki yıllarda üzecek bir sıkıntısı yok. Bunu buradan net bir şekilde söylüyorum '' dedi.

Haberin Devamı