Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Demba Ba'dan sonra Sow da çıldırdı

Demba Ba'dan sonra Sow da çıldırdı

Senegal'in Afrika Kupası'na veda etmesi Moussa Sow'u çıldırttı.

Demba Ba'dan sonra Sow da çıldırdı

Demba Ba'yı turnuva kadrosuna çağırmayan Alain Giresse zaten büyük sıkıntı yaşarken, Sow'un da Cezayir maçından sonra soyunma odasında Fransız teknik adama, "Senin ne kadar beceriksiz olduğunu anlıyorum ve biliyorum ki birisi senin sorumluluklarını üstüne almalı. Senin yönlendirilmeye ihtiyacın var" dediği iddia edildi.

SENEGAL'DEN İZİN ALINDI AMA...

AFCON'daki üçüncü maçında Cezayir'e 2-0 yenilen Senegal, 4 puanla 3. sırada kaldı ve turnuvadan elendi. Senegal'in gruptan çıkamaması ülkede tartışmalara neden olurken, Fenerbahçe'de ise sevinç yarattı. Moussa Sow'un Cumartesi günü Karabükspor maçına yetişme ihtimali belirdi.

Fenerbahçe yöneticiler, Senegal elenir elenmez Sow ile iletişime geçti, Sow'un biran önce İstanbul'da olup Karabük kafilesine katılması için Senegal Futbol Federasyonu ile karşılıklı görüşmeler yapıldı. Senegal Milli Takımı ile Ekvador Ginesi'nden, Dakar'a geçerken, Sow'un ise Paris üzerinden direkt İstanbul'a gelmesi için izin istendi.

Senegal'den bu izin alınırken, uzun süreli bir yolculuk ardından İstanbul'da olacak Sow'un, Karabük'e götürülüp götürülmeyeceğine teknik direktör İsmail Kartal karar verecek.

Haberin Devamı