Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Demba Ba durdu Atiba vurdu

Demba Ba durdu Atiba vurdu

Yeni transferi Senegalli yıldızının da forma giydiği maçta Beşiktaş, Mainz'la berabere kaldı

Demba Ba durdu Atiba vurdu

İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada Atiba Hutchinson 51'de önce kendi ağlarını vurdu sonra da 79'da Mainz kalecisini avlayıp skoru belirledi. Demba Ba ise etkisizdi

İKİ ayrı kamp dönemi geçiren Beşiktaş, Süper Lig'i 3. sırada bitirdiği için sezonu rakiplerine oranla çok daha erken açmak zorunda kaldı. Dün, gelecek hafta Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Hollanda'nın köklü ekiplerinden Feyenoord'la karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, bu maç öncesindeki en ciddi sınavını Bundesliga temsilcisi Mainz karşısında verdi.

BU maçın Beşiktaş açısından bir başka önemi de yeni transfer Demba Ba'nın ilk kez siyah-beyazlı formayı giyecek olmasıydı. Biliç'in Senegalli forvete şans vermediği ilk yarı sönük geçerken ikinci devreyle birlikte Mainz'ın önce atakları sonra da golü geldi.

KENDİNİ AFFETTİRDİ

49'DA ceza sahası dışından Yunus Malli çok sert vurdu, çatala giden topu Cenk tokatladı. 51'de ise Almanlar golü buldu. Ceza sahasında içeri çevrilen topa ters vuran Atiba Hutchinson kendi ağlarını buldu ve Mainz 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

79'DA ise Atiba kendisini affettirdi. Demba Ba'nın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Muhammed Demirci içeri kesti, Atiba kafayı vurdu ve skor eşitlendi. 89'da Mainz direğe takılırken mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.