Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Demba Ba transfere el attı!

Demba Ba transfere el attı!

Yönetime yaptığı Sane önerisine sıcak bakılan Demba Ba, harekete geçti.

Demba Ba transfere el attı!

Yeni sezonda yabancı sınırlamasının 14’e çıkacak olması sebebiyle geniş bir kadro kurmak için çalışmalarını yürüten Siyah-Beyazlı yönetime, takımın yıldız ismi Demba Ba’dan öneri gelmişti. Bu sezon özellikle stoper bölgesinde yaşanan sıkıntıları yeni dönemde de yaşamamak için arayışta olan idarecilere, ‘Salif Sane, milli takımdan arkadaşım. Kendisine kefilim. Eğer gelirse takıma önemli güç katar’ diyen ve ilk etapta yönetimden olumlu geri dönüş alan Demba Ba, 24 yaşındaki Hannover’li futbolcuyu da Beşiktaş’a ısındırmaya çalışıyor.

Milli takım kampında beraber bulunduğu arkadaşına Siyah-Beyazlılar’ı öven Ba, “Başımızda Slaven Bilic gibi kendisini birçok kez uluslararası arenada ispat etmiş bir teknik adam var. Taraftarımız ise dünyanın en iyisi. Ayrıca yeni döneme, yeni stadımızda başlayacağız. İstanbul gibi dünyanın en önemli şehrinin en güzel yerinde stadımız yapılıyor. Seni de burada görmek isteriz” ifadelerini kullandı.

2 MİLYON EURO’YA GELMİŞTİ

Almanya Bundesliga’da bu sezon küme düşmeme mücadelesi veren Hannover’de mutlu olmadığı bilinen Sane’nin, Demba Ba’dan gelen bu öneriye çok sevindiği öğrenildi. Alman temsilcisine geçen sezon 2 milyon Euro’ya Nancy’den gelen 1.96’lık futbolcunun, Siyah-Beyazlılar’a sıcak baktığı bildirildi.

Haberin Devamı

YENİDEN GÜNDEM SERDAR TAŞÇI

Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezondan beri kadrosuna kazandırmak istediği Serdar Taşçı için yeniden nabız yokladığı öğrenildi. Rusya Premier Ligi’nde Spartak Moskova takımında görev yapan 27 yaşındaki stoperden ilk etapta yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Beşiktaş’ın, futbolcu için bu sefer kiralama formülü üzerinde durduğu bildirildi. Kulübüyle 2 yıllık daha kontratı bulunan gurbetçi oyuncunun, Siyah-Beyazlılar’a transferi konusunda istekli olduğu ifade edildi.

(Fanatik)