Gazete Vatan Logo
Spor Magazin Demet Özdemir'den flaş Oğuzhan itirafı

Demet Özdemir'den flaş Oğuzhan itirafı

Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup aşk yaşıyor mu?

Demet Özdemir'den flaş Oğuzhan itirafı

Oyuncu Demet Özdemir ile Beşiktaş’ın başarılı orta sahası Oğuzhan Özyakup’un aşk yaşadığı iddiaları daha önce gündeme gelmişti ve ikili bu iddialar karşısında sessiz kalmışlardı. Ancak geçtiğimiz gün Etiler’de bir alışveriş merkezinde magazincilerin sorularını yanıtlayan Demet Özdemir flaş açıklamalarda bulundu.

Demet Özdemir daha önce aynı diziden rol arkadaşı Yusuf Çim ile birlikteyken Ekim 2016’da ayrılmışlardı. Bu senenin başında Oğuzhan ile aralarında aşk olduğuna dair bir dedikodu ortaya atılmıştı. Akmerkez’de muhabirlerle karşılaşan Özdemir "Oğuzhan ile birlikte misiniz?" sorusuna şok bir cevap verdi. Güzel oyuncu: "Biz çok önceden tanışıyoruz. Evet kendisiyle iyi bir arkadaşlığımız var ve görüşüyoruz" dedi.
Demet Özdemir kimdir?
Oyuncu Demet Özdemir 26 Şubat 1992 Kocaeli doğumludur.
Demet Özdemir henüz 8 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Böylece annesiyle beraber İstanbul’a kalıcı olarak yerleşti. İlk olarak Bengü’nün dansçı kızlarından biri oldu. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı.
Demet Özdemir asıl şöhreti oynadığı reklamlar sayesinde yakaladı. Özellikle 2012 yılında oynadığı Pegasus reklamı onu tanınır biri yapmaya yetti. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Şahika Tekand’dan dans tiyatro kursu aldı. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırdı. Ünlü şarkıcı son olarak 2015 yılında gösterime giren ”Tut Sözünü” filminde rol aldı.

Haberin Devamı