Gazete Vatan Logo
Futbol Demirören'den milli takım mesajı!

Demirören'den milli takım mesajı!

"Letonya ve Hollanda maçlarında milletçe büyük bir sevinç yaşamak istiyoruz."

Demirören'den milli takım mesajı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde galibiyetle sonuçlanan Kazakistan deplasmanından sonra Konya'da yapılacak Letonya ve Hollanda maçlarında milletçe büyük bir sevinç yaşamak istediklerini belirterek, "Fatih Terim yönetiminde, performansı her geçen müsabakada daha da artan A Milli Takımımızın 2015 yılının geriye kalan bu maçlarında bizi EURO 2016'ya taşıyacak skorları alacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Demirören, TFF tarafından yarın Letonya ile Konya'da oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçı için hazırlanan maç kitabında, "Milli heyecan Anadolu'nun bağrında" başlığıyla yer alan yazısında sporseverlere seslendi.

Letonya A Milli Takımı ve federasyon yetkililerini Türkiye'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Demirören, "Bu maçı ve 6 Eylül'deki Hollanda maçını Konya'da oynayacak olmak ise bize ayrı bir kıvanç veriyor. Uluslararası turnuva ve milli maç heyecanını Anadolu'nun bağrına taşıyoruz. Bu buluşmanın milli takımımızın güç ve azmini şaha kaldıracağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak ilk milli maçta tüm futbolseverlere keyifli seyirler dileyen Demirören, şunları kaydetti:

"Başarıyla tamamladığımız Kazakistan deplasmanından sonra şimdi de Letonya ve Hollanda maçlarında milletçe büyük bir sevinç yaşamak istiyoruz. Fatih Terim yönetiminde, performansı her geçen müsabakada daha da artan A Milli Takımımızın 2015 yılının geriye kalan bu maçlarında bizi EURO 2016'ya taşıyacak skorları alacağına yürekten inanıyorum."