Gazete Vatan Logo
Süper Lig Demirören: Futbol tutkumuzu göstereceğiz

Demirören: Futbol tutkumuzu göstereceğiz

TFF ve Bein Sports’un ortaklığında verilecek yılın en iyileri ödülleri için oy verme işlemi sürüyor.

Demirören: Futbol tutkumuzu göstereceğiz

TÜRKİYE Futbol Federasyonu ve Bein Sports, Yılın Süperleri ödülleri ile yılın en iyilerini seçecek. 29 Haziran ile 9 Ağustos tarihleri arasında futbolun seçkin üyelerinden oluşan jürinin ve sporseverlerin belirleyeceği ‘yılın süperleri’ 12 Eylül’de görkemli bir törenle sahiplerine verilecek. Marcel Desailly, Mircea Lucescu, Şansal Büyüka, Mustafa Denizli, Güntekin Onay, Kaan Terzioğlu gibi duayenlerin yer alacağı jüri ve www.futbolunsuperleri.com adresi üzerinden taraftarın kullanacağı oylarla kazananlar belli olacak.

‘İYİ BİR TANITIM’

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, bu ödül töreninin EURO 2024 adaylığı için de Türkiye’nin elini güçlendireceğini söylerken şu ifadeleri kullandı: “Avrupa’nın 6. büyük futbol ekonomisine sahip ülkemizin bu tür uluslararası etkinliklerle tanınırlığının ve bilinirliğinin daha da artıracağına inanıyorum.

‘FUTBOLUN Süperleri’ ödülleri, sporseverlerimizin oy kullanarak futbol aşkı ve tutkusunu uluslararası alanda gösterme fırsatı sunacak.

UEFA EURO 2024 ev sahipliğinin açıklanmasından kısa süre önce gerçekleşecek gala gecesi, ev sahipliği adaylığımız için de iyi bir tanıtım şansı olacak.”

Haberin Devamı