Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Denayer'i ya alın ya ilginizi kesin!'

'Denayer'i ya alın ya ilginizi kesin!'

Galatasaray'da Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün 'ilgileniyoruz' dediği Belçikalı futbolcu için Manchester City'nin tavrı net.

'Denayer'i ya alın ya ilginizi kesin!'

SARI-kırmızılılarda futbol direktörü Cenk Ergün, Osmanlı maçı sonrası transferlerle ilgili yaptığı açıklamada Jason Denayer’in yeniden takıma dönebileceğini açıklarken “Denayer ile de tekrar olabilir. Geniş listemizde var” değerlendirmesinde bulundu. Igor Tudor’la yola devam etme kara alan sarı-kırmızılılar yeni sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara start verse de Belçikalı oyuncu için Manchester’dan gelen haberler hiç de iç açıcı değil.

2015-16 yılında kiralık olarak olarak G.Saray forması giyen Denayer’i yönetim o dönem olduğu gibi yeni sezonda da aynı formülle kadrosuna katmak istiyor. Cimbom’un en büyük kozu oyuncunun da takıma yeniden katılmayı çok istemesi. Ancak 21 yaşındaki başarılı futbolcuyu Türkiye’ye kiralamaya sıcak bakmayan City’nin “Ya bonservisi ile alın ya da ilginizi kesin” tavrı yönetimin önündeki en büyük engel.

GEÇEN SEZON BIRAKMAMIŞTI

MANCHESTER City sezon başında hem G.Saray’ın hem de Denayer’in çok istekli olmasına rağmen Türkiye gitmesine izin vermemiş oyuncu da sezonu küme düşen Sunderland’de geçirmişti.

Haberin Devamı

DENAYER, G.Saray formasıyla ligde 17 maçta 2 asist yaparken, küme düşen Sunderland’de 24 Premier Lig mücadelesine çıktı ancak skora herhangi bir katkı sağlayamadı.