Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Deniz'de kum Kadıköy'de penaltı

Deniz'de kum Kadıköy'de penaltı

F.Bahçe tüm gollerin beyaz noktadan atıldığı maçta Ç.Rize'yi devirip ligde galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Deniz'de kum Kadıköy'de penaltı

Hakem Deniz Ateş Bitnel, 27’de tartışmalı pozisyonda Volkan’ın düşürülmesine, 39’da Sercan’ın topu elle kesmesine penaltı çaldı. Fernandao ikisini de gole çevirirken, 47’de bu kez topun başında Rizeli Sylvestre vardı. Trabzon’dan gelen erteleme kararıyla Kanarya 2 maç fazlasıyla Beşiktaş ile farkı 5 puana çıkardı.
PENALTILAR: F.Bahçe 2- Ç.Rize: 1. Maçın özeti buydu. Ligde firesiz yoluna devam eden sarı-lacivertliler için iyi-kötü futbol, verilen-verilemeyen penaltı fark etmiyor. Takımın kazanma alışkanlığı yakalaması bence en önemlisi. Yoksa futbolu yorumlarsak orta sahada Ozan’ın yetersizliği, van Persie’nin oyuna geç girmesi, göbekten olgun atak yapamamaları deyip sıralarız.
EN iyisi mi, ‘kazanan takım haklıdır’ mantığıyla konuyu geçelim! Rize, yedikleri ilk gole reaksiyon verseydi maç berabere bitebilirdi. Daha 1. dakika dolmadan Markoviç serbest vuruşu kullandı, Topal kafayı vurdu, aut. 10’da Alves’in frikiği direği sıyırdı.
15’te Volkan’ın uzaklaştıramadığı topu Mehmet ortaladı, Orhan ayak koyamadı. 19’da Hasan ortaladı, De Souza kafayı vurdu, Itandje ‘korner’ dedi.
3 PUAN 3 PUANDIR!
27’de Sercan’ın Volkan Şen’i düşürmesine hakem ‘penaltı’ dedi. 29’da Fernandao atışı gole çevirdi: 1-0.
39’da Sercan bu sefer kornerden gelen topa eliyle müdahalede bulundu. Fernandao bir kez daha penaltıdan skoru 2-0 yaptı.
İKİNCİ yarı da penaltıyla başladı. Volkan Demirel, Deniz’i düşürdü, 47’de Sylvestre atışı gole çevirdi: 2-1.
58’de Ahmet, Hasan Ali’den sıyrılıp ceza sahasına girdi, vuruşunu Volkan planjonla önledi, korner.
LİG, kupa derken bu yoğun tempoda 3 puan 3 puandır!

Haberin Devamı