Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Denizli'nin Paşa macerası galibiyetle başladı

Denizli'nin Paşa macerası galibiyetle başladı

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta açılış maçında Kasımpaşa evinde Göztepe'yi 3-1 mağlup etti.

Denizli'nin Paşa macerası galibiyetle başladı

GÖZTEPE’Yİ 3 golle geçen Kasımpaşa 3 haftalık kötü gidişi Mustafa Denizli yönetiminde durdurdu. Ligin en iyi hücum oyuncularına sahip takımlardan biri olan ev sahibi, Trezeguet’nin yıldızlaştığı, Edouk’un da ona eşlik ettiği gecede bulduğu gollerle yeniden galibiyetle tanıştı.

BAŞTAN sona hareketli ve heyecanlı geçen mücadelede Göztepe ilk yarım saat içinde iki oyuncusunun sakatlanmasıyla değişikliğe gitmek zorunda kalmasına karşın maçın son bölümlerinde etkili olmayı başardı. Yasin’in müthiş golüyle farkı bire indirmeyi de başaran İzmir ekibi, başka gol bulamayınca skora razı oldu.

İLK TEHLİKEDE...

İLK dişe dokunur atakta, 21. dakikada Trezeguet’nin sağdan ortasına kale sahası önünde biten Edouk dokundu: 1-0. Göztepe’de 44’te Alpaslan’ın ceza alanı dışından sert şutu tek tehlike olarak akıllarda kaldı. İlk yarı 1-0 sona erdi. Kasımpaşa ikinci yarıya golle başladı. 47’de sağ köşe dibindeki Popov-Trezeguet pas trafiğinde topu önünde bulan Trezeguet yine ortaladı. Edouk ikinci kez dokundu: 2-0.

Haberin Devamı

EDOUK 58’de ortaladı, Trezeguet vurdu ama top az farkla auta çıktı. 59’da bu kez Diagne’nin kale sahası önündeki sert kafa şutunu Beto mükemmel çıkardı. Bu dakikadan sonra başlayan Göztepe baskısı kısa süre içinde golü de getirdi. 69’da Yasin’in muhteşem vuruşu Göztepe’yi umutlandırdı: 2-1. 84’te Trezeguet kendi alanından taşıyarak getirdiği topu ağlara göndererek geceyi kapattı.

Bu galibiyetin ardından Kasımpaşa puanını 15'e yükselterek maç fazlasıyla lider Galatasaray'ı yakaladı. Göztepe ise 12 puanda kaldı.

Milli aranın ardından Kasımpaşa evinde Akhisarspor'u, Göztepe ise Beşiktaş'ı ağırlayacak.