Gazete Vatan Logo
Futbol Denizlispor'da seferberlik

Denizlispor'da seferberlik

DENİZLİSPOR yönetimi, bir yandan cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından sonra istifasını açıklayan Başkan Süleyman Urkay'ı kararından vazgeçirmeye çalışırken, diğer yandan da eski futbolculardan Norman Sylla'ya yarın ödenmesi gereken 241 bin Euro'yu bulmaya çalışıyor.

Denizlispor'da seferberlik

2009'da Belçika'nın Dender EH takımından transfer edilen ve sadece 22 dakika oynadıktan sonra parasını alamadığı gerekçesiyle Denizli'yi terkeden Sylla'ya 241 bin Euro ödenmemesi halinde FIFA'an gelecek 6 puan silme cezasını önlemek için uğraş veren yöneticiler, futbolcunun avukatıyla görüşerek yeni bir ödeme planı oluşturmayı amaçlıyor.

Öte yandan taraftarların sosyal medyada "Denizlispor Yok Olmasın" etiketiyle başlattığı kampanya için özel bir tur şirketinde asgari ücretle şoförlük yapan Denizlispor sevdalısı Necati Şenli kulübe giderek 300 TL bağışta bulundu. Denizlispor'un eski günlerine dönmesini çok istediğini belirten Necati Şenli, herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet etti.

Bu arada perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçındaı deplasmandaı Yeni Amasyaspor'la karşılaşacak yeşil siyahlı ekipte hazırlıklar devam ediyor.