Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Derbi 90 dakika!

Derbi 90 dakika!

Şenol Güneş, Galatasaray karşısında oyuncularının ilk düdükten son saniyeye kadar maçın içinde kalmalarını istiyor.

Derbi 90 dakika!

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugünkü kritik G.Saray derbisinde oyuncularının maçın tamamına en iyi şekilde konsantre olmalarını istiyor. Futbolcularına geçmiş maçlardan örnekler vererek uyarılarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:

“İLK yarıdaki G.Saray maçına tutuk başladık, bunun sonucunda da çok erken ve basit bir gol yedik. Rakibin ekmeğine yağ sürmüş olduk. İkinci yarıda oynadığımız oyunu maçın tamamına yaymış olsak kazanacaktık. En son ligde oynadığımız Akhisar maçı... Her şey çok iyi giderken son 10 dakikada oyundan düşünce topu ağlarımızda gördük. Ayrıca başka pozisyonlar da verdik. Böyle bir lüksümüz yok. Bu bizim gibi bir takıma yakışmıyor. Kendi kendimize işimizi zorlaştırmayalım.

‘RAHATLAMA OLAMAZ’

MAÇIN başlama düdüğünden, son saniyesine kadar oyunda kalmamız gerekiyor. Aksi halde sorun yaşıyoruz. Bizim böyle bir problemimiz olmamalı. Skor veya başka etkenler fark etmez, oyun içinde rahatlama gibi bir durum olmamalı. Rakibin kim olduğu da önemli değil. 90 dakika boyunca mücadele etmek zorundayız. Aksi olunca ortaya iyi sonuçlar çıkmıyor.”

Haberin Devamı