Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Derbi, Atatürk Stadyumu'nda

Derbi, Atatürk Stadyumu'nda

TFF 1. Lig'de pazar günü Göztepe ile Altınordu arasındaki İzmir derbisinin adresini Atatürk Stadı olarak açıklandı.

Derbi, Atatürk Stadyumu'nda

TFF yetkililerinin iki gündür incelemede bulunduğu tesiste 22 ayrı noktada eksikler tesbit ettiği ve bu yüzden stadın sezonun ilk derbisine ev sahipliği yapamayacağı ifade edildi. Federasyon'un, Bornova Belediyesi yetkililerine eksikleri maç gününe kadar giderip gidermeyeceklerini sorduğu, ancak İzmir Emniyet'nin stadın yetişmeme riski nedeniyle yeri Atatürk Stadı olarak belirlediği kaydedildi.

Öte yandan Altınordu yönetiminin açık tribünün kendi seyircilerine tahsis edilmesi talebi Göztepe yönetimi tarafından olumlu karşılanırken, Emniyet'in bu konudaki kararını gün içinde vereceği öğrenildi.

Bu arada yeni sezonun ilk İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, kulüp temsilcilerinin katılımıyla İzmir Valiliği'nde yapıldı. Toplantıya İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, TFF Ege Bölge Müdürü Hamdi Kutval, Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, Bucaspor Asbaşkanı Yaşar Yaralı ve Altınordu Altyapı Genel Kaptanı İsmail Sütçü katıldı.

Haberin Devamı