Gazete Vatan Logo
Galatasaray Derbi için son 800 bilet

Derbi için son 800 bilet

Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası galibi Galatasaray arasında 25 Ağustos Pazartesi akşamı Manisa'da oynanacak TFF Süper Kupa için son 800 bilet yarın satışa çıkacak.

Derbi için son 800 bilet

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe tribününden satışa çıkarılacak biletler İzmir Alsancak Stadı gişelerinden 150 lira karşılığı satın alınabilecek.

TFF Süper Kupa'da E-Bilet uygulanmayacak ve her futbolsever karşılaşma için en fazla iki bilet satın alabilecek. Futbolseverlerin ayrıca kendi biletlerinde olduğu gibi alacakları ikinci biletle stadyuma gelecek kişinin TC Kimlik Numarası'nı da belirtmeleri gerekiyor.

Futbolseverlerin TFF Süper Kupa maçı günü stadyum girişlerinde kimlik kontrolü yapılarak stadyuma alınacakları da belirtildi.

Soma'da futbol okulu açılacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Soma'da yaşanan maden faciasının ardından ilçede bir futbol okulu kurulması için başlattığı çalışmalarda önemli bir aşamaya geldi.
TFF'den yapılan açıklamada, son iki aydır planlaması için çalışılan ve arazisi kararlaştırılan futbol okulu için yer tahsisi töreninn 25 Ağustos Pazartesi günü yapılacağı belirtildi.
Soma'da kurulacak TFF Futbol Okulu'nun Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyacağının bildirildiği açıklamada, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Lokali'nde düzenlenecek ve maden faciasından etkilenen ailelerin ağırlanacağı törene, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın da katılacağı belirtildi.

Haberin Devamı