Gazete Vatan Logo
Futbol Derbi için tarihi istek!

Derbi için tarihi istek!

Galatasaray derbisi biletleri yarın sadece Fenerbahçe kongre üyeleri için satışa çıkacak ama şu ana kadar kulübe yapılan başvuru sayısı stat kapasitesinin iki katına ulaştı bile

Fenerbahçe büyük bir heyecanla Galatasaray derbisini bekliyor... Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray maçında bilet satışları yarın yalnızca kongre üyeleri için satışa çıkacak.

Taraftarlar, öncelikli bilet alabilmek için taraftar kartlara hücum ederken, kulüp faks numarasına özellikle Fenerbahçe derneklerinden gelen yoğun bilet talepleri neredeyse stat kapasitesinin 2 katına yani yaklaşık 100 bine ulaştı. Biletler 14 Mart Çarşamba ve 15 Mart Perşembe günü Fenerbahçe Premium Kart ile Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri için satışa çıkacak. Biletler genel satışa, 16 Mart Cuma günü sunulacak. Ancak o güne kadar biletlerin tamamının tükenmesi bekleniyor.

Bugüne dek Avrupa ve ligdeki büyük maçlarda yaptıkları koreografilerle tribün kültürüne değişik bir imaj kazandıran Fenerbahçe taraftar grupları da boş durmuyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar, derbi için özel tribün şovları hazırlarken, Şükrü Saracoğlu Stadı’na gelen diğer taraftarlara görsel bir şölen yaşatmak için çalışmalara başladı. Taraftarlar bu yolla, ezeli rakiplerini baskı altına almayı planlıyorlar.

İşte bilet fiyatları

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında, 17 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak derbi maçın biletleri, yarından itibaren satışa çıkarılacak.

Yarın sadece kulüp kongre üyeleri için satılacak biletleri, 14 Mart Çarşamba ve 15 Mart Perşembe günü ise Fenerbahçe Premium Kart ile taraftar kart sahipleri satın alabilecek. Biletler, 16 Mart Cuma günü ise genel satışa
açılacak. Derbi maçın bilet fiyatları, 66 ile 315 lira arasında değişiyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak derbi maçın tribünlere göre bilet fiyatları şöyle:

Türk Telekom ve Migros kale arkası tribünleri: 66 lira
Fenerium üst H-I blok: 132 lira
Fenerium üst C-D-F-G blok: 154 lira
Fenerium alt G Nissan blok: 205 lira
Fenerium alt B nesine.com blok: 255 lira
Fenerium alt F nesine.com blok: 255 lira
Fenerium alt C-E blok: 305 lira
Fenerium alt D Ford blok: 315 lira

Haberin Devamı