Gazete Vatan Logo
İngiltere Dev kulüp Çağlar Söyüncü'nün peşinde

Dev kulüp Çağlar Söyüncü'nün peşinde

Premier Lig'de Leicester City formasıyla ilk 6 haftada göz dolduran bir performansa imza atan milli futbolcu Çağlar Söyüncü, dev kulübün transfer listesine girdi. Milli yıldız için ilk girişimler ocak ayı transfer döneminde olabilir.

Dev kulüp Çağlar Söyüncü'nün peşinde

İngiltere Premier Lig'de Leicester City formasıyla başarılı bir grafik çizen milli

futbolcu Çağlar Söyüncü yavaş yavaş dev kulüplerin de radarına girmeye başladı..

Leicester City taraftarlarının adına besteler yaptığı ve sık sık Manchester Unitied'a giden eski stoperleri Harry Maguire ile kıyasladıkları Çağlar, sezon başından beri teknik direktörünün en gözde ismi olmayı başardı..

İngiliz basınından Daily Express, yaşanan sakatlıkların ardından merkezi defans oyuncusu konusunda problemler yaşayan Manchester City için milli yıldızın çözüm olabileceğini yazdı.

Aymeric Laporte'un 6 aylık, bir diğer defans oyuncusu John Stones'un ise 6 haftalık yokluğu nedeniyle stoper mevkisinde sorunlar yaşayan City'nin, devre arası transfer döneminde bu bölgeye takviye yapabileceği ifade edildi.

Bu kapsamda milli yıldız için ayrı bir parantez açan Daily Express, Premier Lig'de çok fazla tecrübesi olmamasına karşın Çağlar Söyüncü'nün iyi bir transfer olabileceğini vurguladı.

Milli futbolcunun, Leicester City ile yaptığı harika sezon başlangıcına dikkat çekilen haberde, Harry Maguire'ın gidişinin ardından takıma çok iyi bir şekilde adapte olduğunun altı çizildi.

Haberin Devamı

23 yaşındaki futbolcunun City'e transfer olması halinde seviyesinin Guardiola tarafından daha da geliştirilebileceği kaydedildi..

Öte yandan diğer adaylar arasında Jonny Evans, Jan Vertonghen ve James Tarkowski de bulunuyor.

Fotomaç/Dış Haberler