Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Dev maçta Arda-Giuliano karşı karşıya

Dev maçta Arda-Giuliano karşı karşıya

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak Başakşehir-Fenerbahçe maçı öncesi iki takımda da flaş gelişmeler yaşanıyor.

Dev maçta Arda-Giuliano karşı karşıya

ARDA TURAN FENERBAHÇE'YE KARŞI İLK KEZ

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kader maçlarından biri olan Başakşehir-Fenerbahçe mücadelesi öncesi her iki takımın 10 numaralarıyla ilgili gelişmeler yaşanıyor.

Kritik maç öncesi Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart görmesi ve Marcio Mossoro'nun sakatlığı nedeniyle Teknik Direktör Abdullah Avcı, oyun kurucu pozisyonunda Arda Turan'ı ilk kez 11'de sahaya sürmeyi planlıyor. Ara transfer döneminde Barcelona'dan kiralanan yıldız futbolcu, şu ana kadar 3 maçta 87 dakika sahada kaldı ve ilk maçında golle tanıştı.

FENERBAHÇE'DE GIULIANO DÖNÜYOR

Fenerbahçe cephesinde ise Brezilyalı yıldız Giuliano ile ilgili sevindirici gelişmeler var. Şener ve Neto'nun forma giyecek hale gelmesiyle rahat bir nefes alan Aykut Kocaman, Giuliano'nun kritik Başakşehir maçında sahada olmak isteğiyle bir kez daha memnun oldu.

Brezilyalı 10 numara, özel bandajla da olsa Başakşehir'e karşı mutlaka forma giymek istediğini sağlık heyetine bildirdi. Bu sezon ligde 17 maça çıkan Giuliano, 8 gol ve 1 asistle Fenerbahçe'nin skor yükünü çeken isim oldu.

Haberin Devamı