Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Dev maçta kazanan çıkmadı!

Dev maçta kazanan çıkmadı!

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Dev derbide puanlar paylaşıldı.

Dev maçta kazanan çıkmadı!

F.BAHÇE maçları gergin geçen, taraftarın takımı etkisi altına aldığı Trabzon’da bu kez konsantrasyon ve sakinlik vardı. İlk yarı maç ortadaydı ama ne zaman ki Sosa oyuna girdi dengeler de değişti. Abdülkadir ağabeylerinin yanında yıldızlaştı. Burak da tipik ara koşusuyla golü buldu. Ama 1 golün yetmeyeceğini ve ele geçen fırsatları gol yapman gerektiğini unuttun. Özellikle 60 ila 80 arasında oyunu domine ederken ev sahibi takım 2’yi bulamayınca devreye Josef girip duran topla skoru eşitledi.

BERABERLİK F.Bahçe’nin kadro tercihine bakıldığında normal karşılanabilir ama yılların galibiyet hasretiyle yanan Trabzon için kaçan net 3 puandır. 17’de kullanılan serbest vuruşta Alper vurdu, top Onur’un kucağına gitti.

33’TE Trabzon ilk kez tehlikeli geldi. Kamil’in ortasına Kucka dokunsa gol olması içten bile değildi. 43’te sarı-lacivertliler de Alper’in pasında İsmail düzeltip sağ ayağıyla istediği vuruşu yapamadı.

HAMLELER OYUNU

58’DE Sosa’nın oyuna girmesiyle Trabzon istediği golü buldu. Abdülkadir’in mükemmel pasına araya koşan Burak kafayla cevap verdi: 1-0. 63’te Kocaman’dan hamle geldi. Valbuena ve Eljif oyuna dahil oldu. 67’de Valbuena’nın atağa çıkarken kaptırdığı topta Burak birebir pozisyonu ve mutlak golü harcadı. 68’da Valbuena yine sahnedeydi. Kestiği topta Okay ters vuruş yaptı, top az farkla kornere çıktı. 84’te Valbuena korneri kullandı, Josef öyle bir kendini unutturdu ki, yaptığı kafa vuruşunu herkes izledi: 1-1.

Haberin Devamı