Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Dev operasyon! İki golcü birden gelecek

Dev operasyon! İki golcü birden gelecek

Trabzonspor'da bir forvet beklenirken iki golcü birden geliyor. Bu transferler için yoğun mesai harcayan bordo-mavili yönetim, en azından yeni santrforundan birini 8 Ağustos'ta oynanacak Sparta Prag karşılaşmasına yetiştirmeyi hedefliyor.

Dev operasyon! İki golcü birden gelecek

Bordo-mavililerin gözü yeni forvette... Hugo Rodallega’nın takımdan ayrılmasının ardından bu bölgeyi daha kaliteli bir golcü ile doldurmak isteyen Trabzonspor, sezonun sona ermesinin ardından çalışmalarına başlamıştı. Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, en doğru transferi yapabilmek adına görüşmelerde aceleci davranmamış ve sağlam adımlar atmaya çalışmıştı. Bu nedenle de beklenen golcü transferi hemen gerçekleşmedi. Yönetim ise taraftarın beklediğine değecek bir plan hazırladı.

Rotasyonu zenginleştirecek

Ağaoğlu ve ekibi, iki forvet alarak hücum rotasyonunu zenginleştirmeyi hedefliyor. Bordo-mavililer bu doğrultuda da çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. En kısa zamanda golcü transferinde mutlu sona ulaşmayı planlayan Fırtına’nın patronu, en azından yeni golcüsünden birini 8 Ağustos’ta oynanacak Sparta Prag karşılaşmasına yetiştirmeyi düşünüyor.

Patrik Schick'te rakipler büyük

Bony, Keseru ve Terodde gibi isimler için bastıran Karadeniz devi, Roma forması giyen Patrik Schick’e yöneldi. Ancak Çek oyuncunun transferi kolay gözükmüyor. Alman devi Dortmund ve Schalke 23 yaşındaki golcüyü istiyor.

Haberin Devamı

Adebayor tamam gibi

Trabzonspor’un transferine en yakın olduğu isim ise Emmanuel Adebayor... Başakşehir ile sözleşme yenilemeyen ve bonservisini eline alan Togolu golcünün, bordo-mavililerin 1.5 milyon euroya yakın teklifini kabul ettiği öğrenildi.

(Fanatik)