Gazete Vatan Logo
Futbol Dev stat maçla açılıyor

Dev stat maçla açılıyor

İstanbul'un en yeni ve en modern spor tesislerinden Başakşehir Stadı bu akşam adeta bir şölenle hizmete sunuluyor

Dev stat maçla açılıyor

İSTANBUL'UN yeni spor tesislerinden Başakşehir Stadı bugün hizmete girecek. Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehirspor'a ev sahipliği yapacak yeni stadın açılışı saat 21.30'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek.

BU muhteşem kompleksin açılışı aynı zamanda çok özel bir maça sahne olacak... 15'er dakikalık 2 devre halinde oynanacak gösteri maçında Başbakan Erdoğan, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ve ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın yanı sıra spor ve siyaset dünyasından birçok isim forma giyecek. Karşılaşmanın hakemi ise 2014 Dünya Kupası'nda birbirinden başarılı maçlar yönetip yarı finalde de düdük çalarak ülkemizi gururlandıran Cüneyt Çakır olacak. Mücadele 8 kamera ile HD kalitesinde canlı yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR Stadı, 17 bin 319 kişi kapasiteli. 34 yatak odalı kamp tesisinin yanı sıra 3 adet nizami antrenman sahası yer alan kompleks içinde ayrıca 350 araçlık kapalı ve 1300 araçlık açık otopark bulunuyor. 31 adet sosyal ticaret alanına sahip statta ayrıca 3 adet UEFA-FIFA-TFF delege, 4 sporcu soyunma, 2 hakem soyunma odaları ile sporcu sağlık merkezi bulunuyor. Her tribün için acil sağlık odalarının yanı sıra simultane çeviri yapılabilen 170 kişi kapasiteli basın merkezi de statta hizmet verecek.

Haberin Devamı