Gazete Vatan Logo
Galatasaray Devler Ligi için forvet ve stoper şart

Devler Ligi için forvet ve stoper şart

Fatih Terim, transferde olmazsa olmazlarını yönetimle de paylaştı.

Devler Ligi için forvet ve stoper şart

Deneyimli teknik adam, kurmayları ile UEFA’dan gelecek her duruma göre planlamasını yaptı. Farklı raporlar hazırlayan Fatih Terim, forvet ve stoper takviyesinin mutlaka yapılmasını istedi.

SARI-kırmızılılarda transferde somut adımların atılması için UEFA’dan gelecek karar bekleniyor. Finansal Fair Play nedeniyle yeni bir anlaşma yapmak için UEFA ile masaya oturan G.Saray, men cezası tehlikesini ortadan kaldırdı. Ancak bonservis sınırlaması ve maaş üst limiti gibi başlıklar G.Saray’ın önünde bekleyen gerçekler.

GOMIS’E RAĞMEN

İŞTE bu nedenle yaşanan belirsizliğin 10 gün içinde ortadan kalkması beklenirken transferde de rota buna göre çizilecek. Teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları lig sonrasında Florya’dan ayrılmayarak alternatifli transfer raporları hazırladı. UEFA’dan gelecek her cezaya göre yapılan planlamalar Mustafa Cengiz ve yönetiminin devam etmesi ile birlikte masaya da yatırıldı.

TEKNİK direktör Fatih Terim, tüm planlarını ve projelerini yönetimle paylaşırken iki konuya dikkat çekti. Terim ilk etapta bir forvet ve bir de stoper alınmasını istedi. Bafetimbi Gomis’in takımda kalması halinde de iyi bir forvet takviyesinin şart olduğunu belirten Terim ayrıca bir de stoper talep etti.

Haberin Devamı

KİRALIK sözleşmesi biten Denayer’in durumundan bağımsız olarak stoperde belirlediği oyunculardan birinin alınmasını isteyen İmparator, gerekirse bu iki bölgeye yapılacak takviyeler dışında kimseyi istemediğini de iletti.