Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Devler Ligi'nde 2'de 2

Devler Ligi'nde 2'de 2

Beşiktaş Sompo Japan ve Banvit, Şampiyonlar Ligi'nde ülkemize yeni bir gurur gecesi yaşattı.

Devler Ligi'nde 2'de 2

Siyah-beyazlılar, Zielona Gora deplasmanında rahat bir galibiyet alırken Bandırma ekibi ise Aris’i uzatmada devirdi. Böylece 2 temsilcimiz de 11’de 9 yaptı.

FIBA Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde dün akşam iki temsilcimiz, Beşiktaş Sompo Japan ve Banvit sahne aldı. Her iki takımımız da rakiplerini mağlup etmeyi başardı ve geceyi kayıpsız kapattık.

GÜNÜN bizim için ilk maçında Banvit’in konuğu Yunan temsilcisi Aris’ti. Müthiş bir heyecana sahne olan karşılaşmanın normal süresi 80-80’lik eşitlikle tamamlanınca uzatma bölümüne geçildi. Mücadelinin son 5 dakikalık kısmı da aynı derecede büyük bir çekişmeye sahne olurken Banvit, rakibini 95-94 mağlup etmeyi başardı ve grubundaki 11. maçında 2. galibiyetine ulaştı. Bandırma ekibinde Jordan Theodore 22 sayı, 14 asist ve 6 ribaunt gibi müthiş bir istatistikle oynarken Furkan korkmaz da 20 sayıyla ona eşlik etti.

MÜTHİŞ SAVUNMA

DİĞER maçta ise daha rahat bir galibiyet aldık. Beşiktaş Sompo Japan, Zielona Gora’nın konuğu oldu. Rakibi karşısında ilk yarıyı 44-45 geride kapatan siyah-beyazlılar ikinci devrede ise müthiş bir savunma performansı ortaya koydu. Zielona Gora’ya 3. çeyrekte 10, son çeyrekte ise sadece 11 sayı şansı tanıyan Beşiktaş sahadan 84-66’lık galibiyetle ayrıldı ve tıpkı Banvit gibi 11’de 9 yaptı. Siyah-beyazlılarda 19 sayı üreten Michael Thompson maçın en skorer ismi oldu.

Haberin Devamı