Gazete Vatan Logo
Futbol Devler Ligi'nde hangi takımı istiyor?

Devler Ligi'nde hangi takımı istiyor?

Başkan Aysal, açıklamalarda bulundu...

Devler Ligi'nde hangi takımı istiyor?

Otomobil üretici firması Opel Türkiye, Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi sponsoru oldu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sponsorluk anlaşmasının imzalandığı TT Arena'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda takımına güvendiğini söyleyen Aysal, ”Kısmette ne varsa o çıkar. Benim gönlümden İspanyol ve Alman takımları geçiyor. Bir Fransız atasözü var; ’Yemek yedikçe iştah açılır’ diye. Hedefimiz gruplardan çıkmaktı ama önümüzdeki hedefleri de teker teker karşılamak durumundayız. Ekibimize ve oyuncularıma güveniyorum. Bir tur daha atlama kapasitemiz var” diye konuştu.

Devler Liginde hangi takımı istiyor
Bağdat Caddesi’nde açılan GSStore’a yapılan saldırı hakkında da konuşan Aysal, ”Bu saldırı sporun üzücü tarafı. Bunlar, fanatizmin, ülkemizi son 10-15 senede getirdiği etkiler. Zaman içinde kurtulacağız bunlardan inşallah. Türk sporseverinin bu olaylara karışmayacağına inanıyorum. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın Türkiye’nin her yerinde her semtinde mağaza açma hakkı vardır. Fenerbahçe’nin Beyoğlu’nda satış noktaları var. Biz bunları büyük toleransla ve saygıyla karşılıyoruz. Fenerbahçe camiasının da bize aynı saygıyı göstermesini bekliyoruz. İnşallah bu olay son olur ve tekrarlanmaz” ifadelerini kullandı.

Transferin henüz belirsiz olduğunu vurgulayan Aysal, izledikleri oyuncuların bulunduğunu ve bunlardan 1-2’s üzerinde ilerleyeceklerini kaydetti.

Haberin Devamı