Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Devler Ligi'nin lokomotifi geri dönüyor

Devler Ligi'nin lokomotifi geri dönüyor

Avrupa serüvenine 2 yıl ara veren Galatasaray, geri döndü.

Devler Ligi'nin lokomotifi geri dönüyor

Türkiye’yi Devler Ligi’nde 15. kez temsil edecek olan sarı-kırmızılı kulüp, 4 kez grup aşamasını geçti, iki kez de çeyrek finale yükselmeyi başardı.

D Grubu’nda Porto, Lokomotif Moskova ve Schalke ile eşleşen G.Saray, ilk maçında Rus ekibini 22.00’de TT Stadyumu’nda ağırlıyor.

Maicon dönüyor Fernando&Ndiaye buluşuyor
KASIMPAŞA karşısında bazı oyuncularını sakatlık, bazılarını ise Lokomotif Moskova maçını düşünerek kenarda tutan Fatih Terim, bugün ise kafasındaki ilk 11 ile sahada olacak. Savunmada sakatlığı geçen Maicon’u maç öncesinde son kontrol sonrasında Serdar ile birlikte kullanacak olan Terim sağda Mariano, solda ise Nagatomo’ya şans verecek.
Fernando, orta sahaya geri dönerken Ndiaye ile birlikte görevi üstlenecek. Hücum hattında ise Onyekuru-Rodrigues kanatları paylaşırken Emre de forvet hattında Eren Derdiyok’a destek olacak.
Kanatları durdurun 90 dakika savaşın!
İLK maçtan galibiyetle ayrılmak için teknik heyet de planlamasını yaptı... Rus ekibinin kanatlarına özel önlem alan Fatih Terim ve kurmayları, Yuri Semin’in öğrencilerini önce kanatlarda durdurup sonrasında buradaki etkinliklerini tersine kullanmanın peşinde.
HER iki kanattaki bekleri de bu konuda çalıştıran Terim, ayrıca sağ ve solda oynayacak hücum oyuncularını da savunmaya sık sık yardım etmeleri konusunda uyardı. Teknik heyetin bir diğer dikkat çektiği husus ise L.Moskova’nın bir an olsun mücadeleyi bırakmaması. Orta sahada Rus ekibi hücum oyuncularının da katkısı ile 90 dakika skor ne olursa olsun mücadele ettiğini Terim talebelerine ezberletti.
İŞTE MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Emre, Ndiaye, Rodrigues, Onyekuru, Eren.
L. Moskova: Guilherme, Ignatjev, Kvirkvelia, Corluka, Lysov, Kychowiak, Denisov, Aleksey, Anton, Fernandes, Eder.

Haberin Devamı