Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal'ın evi bayram yeri

Kartal'ın evi bayram yeri

26’da Cenk, 30’da Ömer’le 2 farkı yakalayan siyah-beyazlılar, 48’de Traore’yi durduramadı. 81’de Tolgay’ı indiren Dany, penaltıya sebep olup kırmızı kart görürken, atışı kullanan Oğuzhan skoru belirledi.

Kartal'ın evi bayram yeri

YENİ transferlerin milli arada takıma nasıl adapte edileceği Beşiktaş’ta en büyük merak konusuydu.t Şenol Güneş Karabük karşısında Quaresma, Atiba, Tolga ve Beck gibi aslarını kullanmadı, Aboubakar, Oğuzhan ve Adriano’yu da sonradan oyuna aldı.

SAĞ bekte Gökhan Gönül’ü, sol bekte de Caner’i ilk kez izledi taraftarlar. Gökhan İnler ön liberoda ve Talisca da forvet arkasındaydı. Ömer sürpriz şekilde 11’de başladı ve zaman zaman çift forvete döndü Beşiktaş.

7’DE Gönül’ün sağdan ortasına yaptığı röveşatayla kaleci Ahmet’i geçemeyen Cenk, 26’da Caner’in soldan ortasını arkada affetmedi: 1-0. 30’da ise Fabri uzun top attı, Talisca kafayla indirdi, Dany’den kurtulan Ömer, karşı karşıya pozisyonda topun dibine girip skoru 2-0’a getirdi.

FABRI DUVAR ÖRDÜ

48’DE Traore’nin plasesiyle farkı 1’e indiren Karabük 54’te Poko ile gole yaklaştı ama Fabri duvar ördü. 81’de Dany, Tolgay’ı ceza sahasında indirip penaltıya sebep olurken kırmızı kartı gördü. 82’de atışı kullanan Oğuzhan maçın skorunu tayin etti: 3-1.

Haberin Devamı