Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Tek isteğim şampiyon olmak'

'Tek isteğim şampiyon olmak'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tek hedeflerinin şampiyon olmak yönünde olduğunu söyledi.

'Tek isteğim şampiyon olmak'

“Ligde olmamız gereken yerdeyiz, lideriz. Çok iyi bir kadromuz var. Artık şu dakikadan sonra yapacağımız tek iş, devreye lider girip inşallah sezon sonunda da şampiyon olmak.”

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, erkek basketbol takımına isim sponsoru olan Sompo Japan Sigorta ile imzaladıkları anlaşma sonrası, futbol takımının gündemi ve statla ilgili olarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Süper Lig’de lider olduklarını hatırlatan Orman, “Olmamız gereken yerdeyiz ve umarım böyle gideriz. Çok önemli oyunculardan kurulu, çok iyi bir kadromuz var. Bu kadroyu uzun dönemli planlamayla oluşturduk. Artık şu dakikadan sonra yapacağımız tek iş, devreye lider girip inşallah sezon sonunda da şampiyon olmak. Vodafone Arena’da bu işi taçlandırmamız lazım” dedi.

‘DEVRE ARASINDA TRANSFER OLACAK’

TAKIMDAKİ oyunculara teklifler gelmesinin hoş bir şey olduğunu ifade eden Orman, “Beşiktaş başarılı bir takım ki oyuncularına alıcı çıkıyor. Geçen sene de böyle oldu, bu sene de böyle. Ama bizim oyuncularımızı satma gibi bir niyetimiz yok. Böyle bir konuşma da yok. Bizim şu an tek konsantrasyonumuz devreye lider girmek. 1-2 bölgede eksikliklerimiz var, ara transferde oralara takviye yapmak istiyoruz. Devre arasından sonra da kendi stadımıza en kısa sürede dönüp herkesin beklediği şekilde şampiyon olmayı umuyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Deniz Çoban’a çok üzüldüm’

BEŞİKTAŞ Başkanı, Kasımpaşa-Rize maçı sonrası yaptığı hatalar nedeniyle özür dileyen, ardından da hakemliği bırakan Deniz Çoban’la ilgili de “Çok üzüldüm. Açıkçası hata yaptı ve sonra bıraktı. Düzgün, dürüst bir kardeşimiz. Allah ona yeni hayatında başarılar nasip etsin” dedi.
‘Çatı kalksın sonrasında yokuş aşağı gideriz’
ORMAN, Vodafone Arena ile ilgili de taraftarları sevindirecek açıklamalar yaptı: “Yaptığımız çatı, normal bir çatı değil. Ben bile bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyordum. Herhalde önümüzdeki hafta başı çatı yerine gelmeye başlar. O yukarı çıktıktan sonra biraz daha iş var. Hemen zemine ve koltukların montajına başlayacağız. Dış cepheyi de çatı nedeniyle şu an tamamlayamıyoruz. Çatının kalkmasından sonra yokuş aşağı gideriz diye umuyoruz.”

Haberin Devamı