Gazete Vatan Logo
Galatasaray Diagne yine paylaştı, Denizli'den açıklama geldi!

Diagne yine paylaştı, Denizli'den açıklama geldi!

Kasımpaşa'nın gol krallığı yarışında zirvede yer alan oyuncusu Diagne'nin İnstagram'da yaptığı paylaşımlar Galatasaraylı taraftarlar arasında heyecan yarattı. Lacivert-beyazlı kulüpten yetkililer, konu ile ilgili Skorer'e yaptığı açıklamada hacklenme gibi bir durum olmadığını, Senegalli futbolcunun kafasına göre takıldığını söylediler.

Diagne yine paylaştı, Denizli'den açıklama geldi!

20 golle şu an Süper Lig'de gol krallığı yarışında açık ara ilk sırada yer alan Kasımpaşa'nın yıldızı Mbaye Diagne'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım olay oldu.

27 yaşındaki Senegalli forvet kendisine ait sosyal medya hesabından, kendi fotoğrafının yer aldığı bir karede 'Galatasaray,Diagne ile prensipte anlaştı dedi' cümlesiyle birlikte, kalp gözler emojisinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu. Yıldız futbolcunun bu paylaşımı, golcü transferi bekleyen Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

'Boşverin ne yaparsa yapsın'

Kasımpaşalı yetkililer konu ile ilgili Skorer'e yaptığı açıklamada hacklenme gibi bir durum olmadığını, Senegalli futbolcunun kafasına göre takıldığını söylediler. Kasımpaşa Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin ise konuyla ilgili “Boşverin ne yaparsa yapsın” dediği öğrenildi.

İşte o paylaşımlar: