Gazete Vatan Logo
Galatasaray Diarra'ya rest!

Diarra'ya rest!

Cezasını 8 milyon Euro’ya indiren Fransız oyuncu G.Saray’ın fiyat yükseltmesini istedi ama umduğunu bulamadı.

Diarra'ya rest!

LOKOMOTİF Moskova ile 10 milyon Euro’luk cezasını indirmek için pazarlık yapan Diarra 2 milyon Euro indirim sağlayabildi... Bunun ardından Fransız oyuncunun menajeri G.Saray yönetimini arayıp “Biz 2 milyon Euro indirdik... Siz de 5 milyon Euro’yu karşılayacağınızı söylemiştiniz... Bu rakamı yükseltirseniz transfer hemen sonuçlanır” ifadelerini kullandı.

ANCAK bu sözlere G.Saray yönetiminin yanıtı ise sert oldu. 5 milyon Euro’nun çıkabilecekleri en üst seviye olduğunun altını çizen sarı-kırmızılılar 2 gün süre verip bir yandan da alternatif isimler için çalışmalarını hızlandırdı.

SARI-kırmızılılar Premier Lig’e yönelirken adaylar arasında Chelsea’den Obi Mikel var. Nijeryalı, kulübünden 4.5 milyon Euro alırken Aslan yıllık 3 milyon Euro teklif edecek. Mikel’in bonservisi de bulunmuyor.

Diarra’nın ayrılığı sürpriz değil’

MARSİLYA artık tüm planlarını Lassana Diarra’nın ayrılması üzerine yapıyor... Fransız ekibinin teknik patronu Franck Passi, dün düzenlediği basın toplantısında deneyimli oyuncunun artık ayrılmaya yakın olduğunu vurgularken “Eğer Lassana Diarra yarın takımdan ayrılırsa benim için sürpriz olmayacak. Ben elimdeki oyuncularla yola devam edeceğim” diyerek de gelinen noktayı açıkladı.

Haberin Devamı